~Assalamualaikum cinta ~


Assalamualaikum cinta...wa'alaikumussalam rindu....^_^

uit-uit! jangan salah tafsir ye..ni cinta dan rindu untuk bertemu ramadhan al-mubarak nanti tau..bukan cinta2 tu..hee..jom tengok short film by media jordan..nice..mengingatkan kita supaya sentiasa berdoa untuk panjang umur sempat berjumpa dengan ramadhan... rindumu ramadhan..



semoga mendapat iktibar :)

Salam Sayang...

11 comments:

  1. streaming video.. memang tak dapat nak view sebab server dah block.. T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. la..yeke..huhu..xpe2..kalau nak tgk jgk g kt youtube,taip assalamualaikum cinta..

      Delete
  2. waa , tak sabar nak sambut Ramadhannn ..

    yg paling best tahun ni , buka pose kat rumahh .. weee

    ReplyDelete
  3. road to ramadhan kian hampirrrrrrrr. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xsabar kan nk puasa..pastu ry..eh,kjapnye rasa masa berlalu..huhu

      Delete
  4. nice like.. >_< cintaku.. :P

    ReplyDelete
  5. ramadhan.. rindunya.. moga sempat bertemu (T___T)

    ReplyDelete
  6. mula2 bc terus teringat citer 7petala cinta 2..hehe..xsabar nk puasa tahun ni sbb dpt puasa kt rumah ^_^

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)