~ masak jom ^_^

Hari ni bosan sgt2...malas ikut suami g klas kalau dh msuk musim sjuk...,so duk sorg2 la kt rmh...huhu
bila bosan,ape lg...main masak2 la..cuba resepi baru...not bad...hehe
hari ni try msak ayam masak lemak cili api  n daging berempah goreng....hubby suka! licin kuah dia hirup dlm pinggan ayam ni...hihi...puji bukan main lagi...n sdap sbb dila wat pedas....suka sgt makan pedas..org negori pun kalah ngn pedas yg dila suka...hehe...
sebelum msak tu, jom sarapan dulu....^_^


~ air susu yg dimakan bersama koko krunch n cornflakes...menu ni jgk pg2 suami mkn sblum g klas...tenaga nk bljr ada...tiap2 hr mkn mcm ni pg2..dila mkn dgn harapan biarla gemuk..hehe...~

~ ini la daging berempah ^_^ ~

~ ayam masak lemak cili api...sikit je ayam nk mkn tgahari..jimat2..hehe ~

~ ini air special untuk suami...air milo shake ..nyum2...~




so..jom makan! yg ni makan tengahari,n yg ni juga makan malam...xyah masak banyak kali..n duk sini mmg kena jimat...bila jimat,xde pembaziran...membazir tu xelok..huhu....

suka tgk bila si suami makan dengan berselera...tambah2 bila makan masakan kita, isteri dia..air tangan isteri menguatkan ikatan n kasih sayang...n isteri suka msak kalau suami puji masakan dia..sdap ke xsdap, pujian tu penting...so,isteri....jgn malas2 ok..hehe..makan malam dulu...saalam sayang dari dila ^_^

~ gambar my wedding ~

Hanya gambar ini yang boleh saya tatapkan untuk sahabat saya...majlis perkahwinan yg xsemewah org lain..tp meriah dgn kehadiran sahabat2 yg saya sayangi...^_^


                              ~ poster ni saya wat khas untuk my wedding...but sbb bnyk sgt benda lain,dh lupa nk letak masa wedding...just tnjuk kt suami..^_^...susah wat benda ni...uhu ~



~ selepas akad nikah ~


 ~ bunga tangan yg digubah sendiri ~


~bunga  n kain langsir kt beranda dan kt tangga juga digubah n dihias oleh saya,akak n adik...jimat2..^_^ ~


~ bilik untuk pengantin juga dihias oleh adik beradik ~

~ hantaran yg diberi kpd pihak lelaki~

~ 4 pengantin n bersama imam yg busy..huhu ~


~ para hadirin yg menghadiri majlis akad nikah ~



~ cantik gambar ni kn?suka tgk...^_^..akad wali ngn imam ~

~ minta tandatangan n persetujuan saya..hehe..~

~ ini la kwn2 yg dtg majlis saya ^_^ ~
~ solat selepas akad nikah..syukur padaMu ~



~ dan yang bawah ni video perkahwinan kami...thanks to Zurami Interprise ^_^ ~