Sebulan sudah;-)

Assalamualaikum:-)

Alhamdulillah Ya Allah..'ulya anak mama dah cukup 1 bulan..kejap je rasa..duk ngan mama tiap2 hari xperasan mana perubahan tubuh dia..pipi kot perasan sebab makin tembam..hihi

Dan sekarang dila tengah baca buku 'now you are a mother'..best buku ni..dila baru je beli on9 hari tu..buku pun comel:-) ada banyak info dari baby baru lahir sampai 4 tahun..jom bli!

Ok la..nak makan nasi sementara ulya tido..asyik tido je..hihi..assalamualaikum:-)







Happy fathers day!:-)

Assalamualaikum..


Sementara line tenet ada,sementara baby tengah syok tido,dila kat sini nak ambik kesempatan nak ucapkan happy fathers day kepada semua bapa2 diluar sana:-)


But the most important is....hepi fathers day to my beloved husband and a father to 'ulya..semoga abang menjadi suami dan ayah yang soleh,yang sentiasa mendidik dan menjaga kami supaya menjadi orang solehah supaya kita leh masuk syurga sama2:') terima kasih bekerja keras untuk mencari sesuap nasi untuk kami..