Thursday, 1 September 2016

happy anniversary ke 5 untuk kami ;)

ihari ni 1/9/2016 genap 5 tahun kami kahwin.. Alhamdulillah..baru nak masuk fasa kedua..fuh! doakan kami ye.. bergaduh berbaik semula perkara biasa bagi kami yang darah muda ni..hihi.. doakan kami sentiasa bersama selamanya.. 

dinner malam ni kat me' nate bangi.. belanja sekali setahun boleh la kat sini..hihi..daging dia sedap! sesuai ngan harga..


dia order daging kambing,saya order daging lembu.. 


ni sedap! oglio olio.. lain dari makan kat tempat lain..paling sedap! ok bye! ;)

Thursday, 4 June 2015

Selamat hari lahir kakak aisyah ;)

Assalamualaikum ;)

Baru nak post pasal birthday anak first aisyah ulya..dah lama lepas 21/5..mama sibuk keje je xingat2 nak update blog.hee..dah genap 2 tahun kakak.. Tiba2 sebak sebab rasa kejap je masa berlalu dah besar anak..lepas ni 3 4 tahun sampai la sekolah rendah,pastu menengah,sampai ler kawin.. :') 

21/5/15 mama gigih bagi goodies ngan kek dkat taska nak suruh sambut dengan kawan dia..biar dia rasa seronok makan ramai2..makan ngan mama papa seronok jugak tapi xmeriah mana..hehe..mama malam2 buta isi goodies untuk kawan dia nih..





Kek coklat..mama tak pandai buat kek..haha..baru nak start belajar la sayang.. Tunggu mama cuti dulu..alasan!! Hee






Semoga jadi anak solehah,penyejuk hati mama ngan papa..aminnnn