happy anniversary ke 5 untuk kami ;)

ihari ni 1/9/2016 genap 5 tahun kami kahwin.. Alhamdulillah..baru nak masuk fasa kedua..fuh! doakan kami ye.. bergaduh berbaik semula perkara biasa bagi kami yang darah muda ni..hihi.. doakan kami sentiasa bersama selamanya.. 

dinner malam ni kat me' nate bangi.. belanja sekali setahun boleh la kat sini..hihi..daging dia sedap! sesuai ngan harga..


dia order daging kambing,saya order daging lembu.. 


ni sedap! oglio olio.. lain dari makan kat tempat lain..paling sedap! ok bye! ;)

Review buku saat hati berdebar cinta...

Assalamualaikum ;)
Dah lama nak beli buku saat hati berdebar cinta oleh ustazah fatimah ni..duk tengok orang asyik duk post je pasal buku ni,nak tengok jugak apa yang menarik..cari kat kedai buku popular xjumpa lak..kebetulan dua tiga hari lepas ada g kedai buku mukmin kat kawasan sogo,terjumpa lak buku ni..apa lagi,terus beli :) 

Review buku berdebar cinta..












Rasa nak baca tak? Mesti la! Buku ni warna warni siap ada gambar kartun..memang teruja nak beli..hehe..isi kandungan not bad..boleh la..dia cerita pasal cinta bukan pada manusia saja tapi cinta Allah dan rasul,cinta alat dan cinta matlamat..tapi mengantuk jugak kalau baca..hehe..dila bagi 3 bintang.. Jom habiskan baca! :)