~ bookmark ;)



bookmark ni dibuat khas untuk 3 orang kawan yang baik hati ngan saya kat sini...diorang la yang selalu ajak makan kat rumah, dan jahit tudung saya...ajak makan dh 3 kali kot..makan lak sedap2..uish,nak cari kat mana masakan melayu kat sini kalu bukan buat sendiri atau orang buatkan..sebab kat jordan ni takde kedai makanan melayu...huhu..orang arab makan pe dia?roti n nasi arab je tahu.. :D  diorang jugak tolong jahitkan tudung bukan 1 helai,tapi 4 helai..free pulak tu..segan dibuatnya..huhu... so bagi ni jela yang mampu untuk korang..sempena tengah exam sekarang... gudluck dear! :)






cik abang suruh jual ni kat sini..tapi ada ke nak beli...huhu :P


Salam Sayang...

~header baru!



saya puas hati dapat design dan lukis sendiri header baru walaupun xcantik...xpe2..asal saya bahagia...hikhik... :D sekian...nak cakap tu je.. :P


Salam Sayang...

~ birthday card - tempahan kedua ~





kad ni ditempah oleh someone untuk birthday tunang dia...bila untuk lelaki,sekali lagi dila blurr tak tahu nak design camne...nak banyak buat bentuk love kan jadi bukan untuk birthday pulak..kan?so buat simple2 camni...simple tapi sakit belakang jugak..hehe.. :D




sorry kepada yang menempah kalau terasa kad ni serabut or comot...saya buat 1 hari dalam keadaan kurang sihat..sekarang baru sihat...hee ;) babai <3

Salam Sayang...

~ 1st giveaway by ain!! ~

klik banner untuk join :)


sebelum tido nak join giveaway ni..thanks to cik chemist coz tag dila untuk join bersama2... :)

sebelum tu kena follow dan like sponser2 ni dulu ye...
Ain Zuhairi Blog / Fan Page
Rishah Muzahar Blog / Fan Page / Facebook
Nur Zulaikha Blog / Fan Page 
Puteri Auni Blog / Heartbeat
Morilyn Mark Blog / Fan Page
Heart Inspiration Blog / Fan Page
Yasmin Aris Blog / Fan Page
Lovebag Lovebag Blog / Fan Page
Cik Kira Blog / Fan Page

jom join! :D
awak
dia
kamoo


Salam Sayang...