sayang adik!

assalamualaikum ;)

ish kakak ulya ni..kalau boleh setiap masa setiap saat nak sayang adik..pantang nampak mama dukung adik...tapi gerun mama..dia sayang pastu siap tepuk2 adik lagi...sentuh2 kepala..kang tepuk kuat2 kang. bhaya tuh..kena selalu tengok..dia suka baby..tapi budak2 mana tahu baby sakit ke x tepuk kuat.mama gerun mama kena jaga2..hehe..

sekarang ulya dah macam mak2 yang suka tolong mama salin pampers baby,nak suapkan susu yang mama pam untuk baby..suka tolong mama..tapiiii...perangai manja dia menjadi2...tiba2 nak dukung,nak tu nak ni. sebelum ni xde pulak nak dukung..ni sah la nak jadi baby balik..nak manja balik ngan mama ler tu..hehe..xpe kakak,mama sayang kakak more n more..kakak boleh manja ngan mama papa sampai bila2..lagipun umur kakak baru nak dekat 2 tahun..still kecil lagi..still nak manja2 kan..mama faham ;)

semoga anak2 mama jadi anak soleh solehah..penyejuk hati mana n papa.. amin ;)

anak kedua mama!

assalamualaikum ;)

alhamdulillah! syukur! pada 21/3/15 hari sabtu lepas, dila dah selamat lahirkan seorang mujahid kecil...pada jam 6.45 petang..baby boy..kecil molek je..2.45 kg je tau! hehe..terkejut..kakak dia dulu xkecil camtu..tapi xpe..asal baby sihat molek mama dah syukur.. anak kedua mama boy..dah sepasang anak mama ;)

uish! sakit kali ni xtertahan..tak sama dengan nak lahirkan anak first...nanti dila cerita..leh jugak tulis untuk kenangan akan datang.hehe..sekarang kita tepek gambar sebiji dua...semoga anak mama jadi anak soleh..amin!

alahai..baru 12 hari pantang..bosannyaaa...sebab asyik terliur je tengok orang lain makan best2.haha