Selamat hari raya aidilfitri! ;-)

Assalamualaikum;-) ni entry penuh ngan gambar:-)

Dah seminggu raya baru dila nak ucap selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin kat kawan2 blogger..sorry sebab hari raya memang xon9 blog..puasa pun jarang2 je..idea dah kering! Hihi..korang raya kat mana ye tahun ni??dila,suami dan anak beraya kat perak belah suami..sangat sedih xbalik kelantan pun sebab cuti just kejap je..suami kena keje selasa lepas tu.,dan tunggu mak datang je perak sebab wat akikah ulya hari raya ke3:-) 



Ni la suasana hari akikah ulya..saudara belah suami nih..gambar ni je ambik...xsempat sebab pagi2 lagi ulya merengek nak tido tapi xboleh tido..last2 tido atas nenek dia..rindu nenek letteeeww..hihi



Sape tuu?? Haa..ni la adik beradik dila dan mak dila yang boleh datang hari tu..me,adik,mak,ulya atas riba dan kakak;-) sangat rindu ok! 


Mak xlepas pandang ulya..dia betul2 rindu! Mana taknya..dia yang jaga dila dan ulya masa pantang 40 hari tuh..habis pantang terus datang nilai tinggal mak kat kampung..huhu..

 
Kakak dan adik..dua2 dah berpunya! Hihi...tapi adik xkawin lagi la..

 
Nak jugak bergambar ngan mak...rindu! Muka mak sentiasa sedih bila masuk gambar..susah tul senyum..hihi

 
Ni lak gambar raya pertama.,tema dila merah..tapi xnampak baju merah sebab tengah duduk..cik abang je nampak merah..see! Kecik betul dila dibandingkan dengan suami! Hihi..sebelah tu mak mertuaku:-)


Ulya yang syok tido ngan tok cu dia.,xkira raya ke tak tetap besssttt tido:-)

Anak kesayangan kami dunia akhirat! 





Dia dah besar...ahad ni genap 3 bulan..berat masa 2 bulan dah 4.9..3 bulan nanti jom timbang lagi ye ulya comel;-)





Last but not least, Selamat hari raya!! ;-) ouh! Jangan lupa doakan saudara muslim kita di mesir ye! Assalamualaikum!:-)