~hubby's convocation part 2 ~

Salam...hihi..beza 1 hari nak update part 1 n 2. ..bukan pe...tak sempat langsung buka laptop..ada masalah kecurian di kawasan ni..yang tu kita cite lain kali ye...tq kepada kawan yang ucap congrates to cik abang kita..tapi takleh hepi lagi...exam beberapa hari lagi ni..huhu..gambar kali ni saya post guna hp..so sory kalau nampak kecik ek..laptop masih tak terbuka..nak blogwalking pun masih tak sempat...nanti dila jalan2 blog korang ek..janji;)





Ni dalam dewan diorang..nampak tak serban besar tu?tu pak arab konvo..hihi..yang depan baru pelajar malaysia..tak ramai pun konvo bulan ni..dan tak semeriah konvo malaysia..dan you know what?saya kat belakang..tengah berdiri sebab tak cukup tempat duduk..kejap je..lepas tu saya siap bersila lagi kat belakang sebab penat ler..huhu..




Yang ni lak ada persembahan tarian daripada orang arab..berjoget3 sambil pakai jubah...hehe..video ada..ada masa dila upload..sangat2 lucu..hehe







Suka kawasan ni..penuh dengan pokok bunga ros pink, merah yang tengah berkembang..apa lagi..ambik gambar kat sini la...;)







Saya pun nak pakai jubah jugak..hee ;) belakang tu fakulti cik abang...syariah..










Dah la..setakat ni jela..kang muntah lak tengok banyak2..hehe..ok..nak tido..dah pukul 2 pagi..malaysia pukul7 dah..selamat pagi semua..semoga hari ini lebih baik dari semalam ye.. Salam ;)

~ hubby's convocation part 1 ~



9 mei 2012 sibuk sangat2 sampai nak update blog pun tak sempat...sebab? konvo cik abang tersayang ni...kejap je masa berlalu..dah nk dekat 2 tahun dah cik abang belajar kat sini..tup2 dah konvo..tapi tak habis belajar lagi tau..kat jordan ni memang camtu..konvo dulu baru exam..abang exam akhir bulan ni..lepas tu cuti..pastu belajar cuti pendek bulan 7 dan bulan 8 habis..yei2!dah nak balik malaysia..hihi..tapi kena raya kat perantau jugak..sob sob.. :( dah2...jom tengok gambar2 yang saya tangkap ni..part 1 dulu sebab macam banyak je gambar nak tunjuk...hihi..seronok tengok diorang konvo..nanti giliran saya pulak.. ;)



 ustaz rock..hehe








tunggu sambungannya ye.. ;)



Salam Sayang...

Udang masak merah berempah



Hari ni cik abang dah dapat lepaskan kempunan dia nak makan udang..sebab memang lama sangat2 dah tak makan..kat sini susah nak dapat udang...ni pun beli kat amman yang perjalanan ambik masa 2 jam..huhu...mahal lak tu...so dapat beli sikit je...takpela abang...sikit je lagi nak balik malaysia ye... :)