~ hubby's convocation part 1 ~



9 mei 2012 sibuk sangat2 sampai nak update blog pun tak sempat...sebab? konvo cik abang tersayang ni...kejap je masa berlalu..dah nk dekat 2 tahun dah cik abang belajar kat sini..tup2 dah konvo..tapi tak habis belajar lagi tau..kat jordan ni memang camtu..konvo dulu baru exam..abang exam akhir bulan ni..lepas tu cuti..pastu belajar cuti pendek bulan 7 dan bulan 8 habis..yei2!dah nak balik malaysia..hihi..tapi kena raya kat perantau jugak..sob sob.. :( dah2...jom tengok gambar2 yang saya tangkap ni..part 1 dulu sebab macam banyak je gambar nak tunjuk...hihi..seronok tengok diorang konvo..nanti giliran saya pulak.. ;)



 ustaz rock..hehe








tunggu sambungannya ye.. ;)



Salam Sayang...

11 comments:

  1. tahniah pd encik hubby Kak Dila :D
    alhamdulillah, suka sgt tgok org konvo.. hehe

    ReplyDelete
  2. oh.. macam tu ye konvo di jordan.. hihi seronoknya >_<

    ReplyDelete
  3. ohh mcm tu pulak kan..konvo dulu then baru exam...

    ReplyDelete
  4. congrats utk hubby dila tau ^^

    ReplyDelete
  5. woaaaa!!!dua2 study kat jordan eh?

    ReplyDelete
  6. salam..
    bestnye dh konvo..thniah utk dila n husband,.. :P

    ReplyDelete
  7. ha'ah...cam pelik pulak bile graduate dulu baru exam..cik abg Dila amik cos ape? dila lak cos ape? same cos ke? :)

    ReplyDelete
  8. wah seronoknya convo.. dah nak balik malaysia dah yer.. semoga semuanya selamat

    ReplyDelete
  9. amboihhhh. siap ade part one part two lagi. cantik gambar. untungla die. ;)

    ReplyDelete
  10. waaa... bestnya tgk... hoho.. sweet2 >.<

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)