Exam!!

Assalamualaikum:) 

Minggu ni sangat la sibuk....sebab dah final exam dah uolss!! Huhu...final exam ni dila ambik 9 subject..lain dari orang lain,,banyak tak? Banyak kan..rasa kepala nak pecah ok! Tambah2 campur subject sem3 dan 5.. Lagi nak pecah kepala bila exam setiap hari tanpa gap! Waaa! Sedih xlalu makan tau...jap g makin kurus la nampaknya..nak kurus? Sila exam!! Hihi...

Alhamdulillah dah 4 paper dah exam..so tinggal 5 paper lagi..setiap hari:') rasa tiap2 hari nak nangis sebab tertekan banyak betul kena baca kena hafal..semua bahasa arab,..xde melayu atau bahasa inggeris..so nak ke tak nak kena la faham betul2 apa itu bahasa arab..kalau tak nak karang ayat ape nak jawab :') dan sangat la sibuk bila ada anak ni sambil belajar...jaga dia,jaga suami..tanggungjawab xleh abaikan tau..sabar dan kuat perlu buat masa ni! InsyaAllah Allah bantu...kuat ye dila! Sambil lap2 airmata yang xnak mengalir ni...huhu..kalau paper ada gap ada masa gak la nak baca kan.,ni xde..tu yang masalah! 

Apapun,doakan yang terbaik buat dila ye...isnin ni habis dan yei! Cuti sebulan! Xsabar! Jom study! Xleh tido sebab kena study..si kecik baru tido kul11 tadi! Papa dia yang tolong tidokan..thank you papa! Kalau xde papa xtahu camna.,lemah semangat ni! Hihi

Gudluck juga untuk kawan2 yang tengah final exam..musim final exam ni:') 

Assalamualaikum....