~ internet tergendala buat seketika..

Assalamualaikum..

Now dila dah ada kat kampung kelantan..27/1 hari tu balik..iaitu kelmarin..sangat2 sedih bila terpaksa tinggalkan suami sorang2 kat rumah..baru 5 minit lambai2 balik naik tren terus dila menangis! Waa!! Xpernah tau tinggal dia selepas kahwin..apa lagi dia duk sorang..huhu

Dan something happen masa dila naik tren..pengalaman menakutkan..nanti ada line tenet laju dila cite ye..ni line kat kampung xde..sangat2 xde..dapat on9 kejap pun jadi la..

Hajat nak ambik lesen keta kat sini..duk sini beberapa bulan..tapi xdapat ambik lesen..jpj risau sebab 6 bulan dah kan..xpela..ambik lepas pantang la..senang nanti nak bawak baby g hospital,nak g belajar..sooo..balik nilai balik la jawabnye!jumpa suami balik!yei!hehe...malas ambik lesen punya pasal..tapi kena jugak =_=

Nilai..raya cina saya datang.. :-D so sekarang xboleh jenguk blog kawan..kampung xde tenet..

** tak boleh blogwalking sebab line slow..sorry ye..