~lastday in january ~




~ malam ni la last day dila leh blogwalking dalam bulan januari ni...sebab?? sebab jap g dah sibuk dah...nak g jalan2...yehoo!^_*

 17 hb 1 - lawatan ke kawasan Jordan
18-19 hb 1- lawatan ke petra dan aqabah...(leh tengok pantai...macam kat kampung dila pulak)
21-31 hb 1 - mesir...(kat sini minta2 ler leh tumpang on9 kat rumah kawan..huhu)



P/S : doakan dila dan suami selamat berjalan ye....sayang korang!^_*


Salam Sayang...

" Contest : My Picture Very Awesome by BlogBiruLangit"

http://4.bp.blogspot.com/-khMiFBhmjR4/TusOBfwfsAI/AAAAAAAAAxM/1Rm_vq69h48/s320/%2523Contest+My+Picture+Very+Awesome.png



asyik2 contest je kan dila ni...sampai kawan cakap rajin sangat masuk...terima kacih sebab gitahu dila rajin..hoho..:P...dari takde kerja wat la ada kerja kan..tapi ni contest yang terakhir leh dila join bulan ni...lepas ni dah sibuk dah..meh join meh...best gak hadiah tu...klik banner tu untuk lihat syarat dia ok!=)...untuk laki pun boleh join...semua boleh!jom2!


~ouh,,,jgn lupa bagitahu blog Azza tu ringan ke berat eh...buat cik Azza,blog anda ringan je...sebab line tenet dila pun laju je malam ni...=) dan kat bawah tu gambar dila ok..takde la owesome pun,tapi boleh la sikit2..ye dop...huhu...ok....( nak menang boleh?hee ^_*)




kawan yang bertuah ditag ialah :

alycia
wafa


Salam Sayang...

Giveaway Belog Nemomimosh

http://zaihazrasulaiman.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html




contest lagi kan??hihi...kali ni dila di tag oleh budak comel nama dia dya...=)...best tau..sape yang bertuah dapat beg...10 beg comel menanti! nak tengok?klik banner kat atas tu eh...nak msuk jugak pun boleh..klik2...=)

tarikh tutup dia 16hb 1...hari ni!cepat2!huhu...dila baru tengok hari ni la...~
orang yang kena tag :


mak usu

~ jangan marah eh tag korang..hehe..~


Salam Sayang...

~my wishes~





Salam korang!=) nak tahu, dari dulu lagi duk mimpi-mimpi nak barang-barang ni..tapi dek kerana barang ni mahal sangat2, so kena ler menaruh harapan beberapa tahun lagi...huhu...impian2...nak tahu ape benda tu??jom!


~ cincin emas putih ~

~ cincin ni mahal kot...dulu sebelum kahwin ada gak servey-servey kat kedai emas tuh...fulamak!harga dia mahal ler...tak mampu nak beli....lebih daripada 2 ribu kalau yang berlian2 asli nih...orang cakap emas putih kalau jual tak laku ek?laku ke tak peduli pe...teringin nak pakai....tapi dah bagitahu diri sendiri dah..nak pakai sangat,simpan duit sendiri...jangan susahkan diri orang lain ok...terutama your hubby...huhu...



~ sony ericsson txt pro ~
~ uish! yang ni pulak sony ericsson txt pro....dia ada 3 warna..tapi yang dila suka sangat warna pink! sebab dah memang favourite dila pink!huhu...sekarang pun hp pink gak,tapi yang ni lagi cantik...suka sangat2 tengok bentuk dia..kalau yang touchscreen saja tanpa keyboard memang dila tak suka...sekurang-kurangnya kena ada keyboard sebab senang la nak taip-taip mesej nih..tak ler sengal-sengal tangan nih...hihi..bentuk cantik,warna cun,dan harga pun cantik!!!!huhu...bawah ni ada detail dia ok...nak jugak??jom sama-sama simpan uwit...=)

Weight: 100 g
Display: TFT capacitive touchscreen, 3.0 inches (~155 ppi pixel density), Scratch-resistant surface
Camera: 3.15 MP
Colours: Black, White, Pink
QWERTY keyboard


~ yang ni lak laptop sony ericsson ~
~ hehe...perasan tak warna pink lagi??hoho...kalau boleh semua barang nak warna pink..jangan marah ek....kalau marah pun nak wat camne dah dila suka..no komen2...huhu...dulu masa tunang dah dapat dah notebook...tapi warna hitam..kena tunggu rosak yang ni dulu baru leh dapat warna pink yang baru hubby kata...bini jahat!hehe....:P....


~ toyota wish ~

~ adoiii la mak eh...yang ni memang la sangat-sangat mahal..bila tak tahu dapat!huhu..kena kerja banyak tahun ni baru dapat...nak dapat ni konfem kena beli yang murah dulu nak wat g kerja kan?? dila kenal kereta ni pun sebab dulu pernah naik 2 x masa program anak angkat anjuran rakan muda tuh..masa tu jadi anak angkat kat makcik-makcik terengganu..dapat lak dila jadi anak angkat makcik kaya...janda tapi banyak harta...rumah besar, ada restoran..tu tak kisah la..sebab ada harta banyak pun kalau tak solat nak watpe...huhu..ops! terlepas cakap sudah....huhu...tapi kereta dia wish ni la...sebiji macam ni..mula-mula naik tu fuh!best sangat-sangat sebab besar dan selesa...takpe la dila eh..kerja dan belajar rajin2 ye..leh simpan beli camni ek...(wat sedap hati)
ok la...dah banyak sangat merapu...huhu...tata...;)



Salam Sayang...