selamat hari raya aidiladha :-)

assalamualaikum:-)

selamat hari raya aidiladha semua :-) maaf salah silap kami sekeluarga...korang still cuti lagi ke?syoknyaaa...kami family dah bertolak balik semalam ke tempat kerja masing2 dah..dila dah start kelas hari ni,dan suami dah start keje..ahhhh,nak raya! hehe

kat rumah raya best..daging penuh peti orang bagi sedekah...dari dulu camtu ...sebab kami anak yatim..memang orang bagi...dapat makan daging seronok kami..sebab jarang nak jumpa daging kat kawasan kampung kami...mahal pulak tu...bila dapat daging masa hari raya,seronok ler mak tolong masakkan..h eheh

walaupun kami adik beradik dah pandai masak,tapi tetap nak rasa air tangan mak..bukan selalu kami balik ..masing2 duk negeri jauh...dapat daging petang raya ahad tu,terus mak masak daging goreng favourite kami,daging singgang,asam perut,sambal belacan...sedap! mak cakap nak wat sup tulang,tapi esok baru boleh makan...sebab lama nak masak tuu...ala xsempat nak makan...pagi isnin dah bertolak balik...memang sedih ...daging kuah kicap yang lain dari orang lain pun xsempat nak buat ..

xpela,lain kali balik nak beli daging nak suruh mak wat...qadha masakan yang xsempat tu..haha...ok la..nak siap2 g kelas dah..bye! tu gambar anakku yang suka makan roti.hehe