Contest Hebat : Happy 13th Birthday Ninie!!



dah lama dah mizzs ninie ajak..tapi baru hari ni sempat join..baru rasa ada mood nak lukis..tapi lukis simple2 je tau ninie...sorry if tak comel :) orang lain kalau nak join klik banner eh..jom join ramai2 ;)

 <3 Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Jadi kepada Ninie kerana tak lama lagi birthday ninie...ninie salah seorang daripada kawan2 blogger saya..dan u know ninie,bulan lahir kita sama..bulan 9..kan?kan?hehe...so,selamat hari lahir ninie yang ke 13 tahun..pada 22 september 1999... semoga hadiah kat bawah ni memberi 1001 senyuman untuk adik ninie comel <3 ;) akak lukiskan 100 peratus untuk ninie..



doodle untuk ninie..siap bagi hadiah ngan belon lagi tau.. :D

 yang ni lak kad untuk ninie..kalau orang lain bagi kek,akak bagi cupcake yang dibuat khas untuk ninie..takde kat pasaran ni..;)

bookmark atas nama ninie :D

dan bawah ni pantun ala2 cerita la konon..juga direka khas untukmu...dengar ye..jangan muntah2.. :P

:
:
:

akak datang ke rumah ninie,
datang pula membawa sagu,
selamat hari lahir untuk ninie,
ucapan ringkas dari hatiku...

ninie pakai baju kebaya,
dan menjamuku coklat yang lazat,
kuharapkan ninie sentiasa bahagia,
juga cemerlang dunia akhirat...

sekian... <3

Salam Sayang...

~ cinta oh cinta ~






kesian..ingat nak duduk dengan dia..so lepas ni kalau orang cakap camtu jangan perasan ye..hihi :D


jangan paksa2 si dia buat camtu...tak semestinya tak cerita pasal buah hati kita tak sayang dia..ada setengah orang tu memang dia tak suka bercerita sehingga dia betul2 dapat kahwin dengan orang tu..kalau tak jadi kahwin kan malu tu..1 dunia dah tahu...kita bukan tahu apa akan jadi esok2..ingat..cinta bukan just dengan kata2 tetapi dengan perbuatan..perbuatan menghindari orang yang tersayang daripada dosa dan cepat2 la kahwin..kalau tak boleh nak kahwin cepat2, duk diam2 sudah..jangan duk berkepit sangat na...kesian mak ayah...


yang ni lak lepas kahwin...sesenyap mana perempuan tu, tak sah kalau tak membebel jugak..tapi membebel untuk menegur kesalahan suami...supaya lain kali dia dengar...bukan nak marah saja2 tau...tapi disebabkan sayang,tutup macam mana pun,rasanya still dengar jugak..hehe... so be patient ok...sayang tetap sayang.. <3


Salam Sayang...