~selamat kembali~

Assalamualaikum...;)

fuh! Seminggu xon9 dan xupdate blog,rindu sangat2 kat blog ni! Rindu nak terjah blog blogger lain..Alhamdulillah setelah beberapa hari duk mekah n madinah,dila n family selamat sampai di jordan balik...untuk 2 3 hari..insyaAllah esok malam balik malaysia..yei! Hihi...

Perjalanan ke mekah sungguh banyak dugaanNya..betul la orang ckap,bukan senang nak g rumah Allah..kna lalui pelbagai ujian..yela,bukan senang juga nak dapat pahala di sana..pahala yang banyak,takkan kita xboleh lalui ujiannya yang xberapa tu kan..huhu..sabar2..

InsyaAllah esok esok lusa dila update sikit pengalaman di sana..hari ni still xboleh sebab kena bawak family jalan2 kat kawasan jordan ni..kejap pun jadila..ok..g dulu:)

salam...