Review buku saat hati berdebar cinta...

Assalamualaikum ;)
Dah lama nak beli buku saat hati berdebar cinta oleh ustazah fatimah ni..duk tengok orang asyik duk post je pasal buku ni,nak tengok jugak apa yang menarik..cari kat kedai buku popular xjumpa lak..kebetulan dua tiga hari lepas ada g kedai buku mukmin kat kawasan sogo,terjumpa lak buku ni..apa lagi,terus beli :) 

Review buku berdebar cinta..












Rasa nak baca tak? Mesti la! Buku ni warna warni siap ada gambar kartun..memang teruja nak beli..hehe..isi kandungan not bad..boleh la..dia cerita pasal cinta bukan pada manusia saja tapi cinta Allah dan rasul,cinta alat dan cinta matlamat..tapi mengantuk jugak kalau baca..hehe..dila bagi 3 bintang.. Jom habiskan baca! :)

Selamat hari lahir kakak aisyah ;)

Assalamualaikum ;)

Baru nak post pasal birthday anak first aisyah ulya..dah lama lepas 21/5..mama sibuk keje je xingat2 nak update blog.hee..dah genap 2 tahun kakak.. Tiba2 sebak sebab rasa kejap je masa berlalu dah besar anak..lepas ni 3 4 tahun sampai la sekolah rendah,pastu menengah,sampai ler kawin.. :') 

21/5/15 mama gigih bagi goodies ngan kek dkat taska nak suruh sambut dengan kawan dia..biar dia rasa seronok makan ramai2..makan ngan mama papa seronok jugak tapi xmeriah mana..hehe..mama malam2 buta isi goodies untuk kawan dia nih..





Kek coklat..mama tak pandai buat kek..haha..baru nak start belajar la sayang.. Tunggu mama cuti dulu..alasan!! Hee






Semoga jadi anak solehah,penyejuk hati mama ngan papa..aminnnn