Contest Hebat : Happy 13th Birthday Ninie!!



dah lama dah mizzs ninie ajak..tapi baru hari ni sempat join..baru rasa ada mood nak lukis..tapi lukis simple2 je tau ninie...sorry if tak comel :) orang lain kalau nak join klik banner eh..jom join ramai2 ;)

 <3 Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Jadi kepada Ninie kerana tak lama lagi birthday ninie...ninie salah seorang daripada kawan2 blogger saya..dan u know ninie,bulan lahir kita sama..bulan 9..kan?kan?hehe...so,selamat hari lahir ninie yang ke 13 tahun..pada 22 september 1999... semoga hadiah kat bawah ni memberi 1001 senyuman untuk adik ninie comel <3 ;) akak lukiskan 100 peratus untuk ninie..



doodle untuk ninie..siap bagi hadiah ngan belon lagi tau.. :D

 yang ni lak kad untuk ninie..kalau orang lain bagi kek,akak bagi cupcake yang dibuat khas untuk ninie..takde kat pasaran ni..;)

bookmark atas nama ninie :D

dan bawah ni pantun ala2 cerita la konon..juga direka khas untukmu...dengar ye..jangan muntah2.. :P

:
:
:

akak datang ke rumah ninie,
datang pula membawa sagu,
selamat hari lahir untuk ninie,
ucapan ringkas dari hatiku...

ninie pakai baju kebaya,
dan menjamuku coklat yang lazat,
kuharapkan ninie sentiasa bahagia,
juga cemerlang dunia akhirat...

sekian... <3

Salam Sayang...

5 comments:

  1. comelnye kartun2 yang dilukis!
    pandai berpantun juga.. ehe

    happy birthday ninie :)

    ReplyDelete
  2. Comelnya dila. hee. kreatif la Dila nie ek. macam2 versi ada. doodle comel, kad comel n pantun ohhsemm ! Hee :DD


    Ps :: Nak cam ninie jugak boley? jeles nie. hohoho =P

    ReplyDelete
  3. cute sgt!nnt bln depn ni besday CM..nak jugak mcm ni blh?

    *1st time soping byk mcm tuh..hehe...mklumla..dulu dok bujang x masak..sll mkn luar bile dating..bile da kawen ni, incik somi nak mkn kat umh..kene blaja masak la jwbnye..mujur byk respi blh belajar kat intenet. ;P

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)