~ cinta oh cinta ~






kesian..ingat nak duduk dengan dia..so lepas ni kalau orang cakap camtu jangan perasan ye..hihi :D


jangan paksa2 si dia buat camtu...tak semestinya tak cerita pasal buah hati kita tak sayang dia..ada setengah orang tu memang dia tak suka bercerita sehingga dia betul2 dapat kahwin dengan orang tu..kalau tak jadi kahwin kan malu tu..1 dunia dah tahu...kita bukan tahu apa akan jadi esok2..ingat..cinta bukan just dengan kata2 tetapi dengan perbuatan..perbuatan menghindari orang yang tersayang daripada dosa dan cepat2 la kahwin..kalau tak boleh nak kahwin cepat2, duk diam2 sudah..jangan duk berkepit sangat na...kesian mak ayah...


yang ni lak lepas kahwin...sesenyap mana perempuan tu, tak sah kalau tak membebel jugak..tapi membebel untuk menegur kesalahan suami...supaya lain kali dia dengar...bukan nak marah saja2 tau...tapi disebabkan sayang,tutup macam mana pun,rasanya still dengar jugak..hehe... so be patient ok...sayang tetap sayang.. <3


Salam Sayang...

10 comments:

  1. amboii . boleh jadi dokte love da nih . hihi

    ReplyDelete
  2. hihihik..bab bebel tak lepas..
    kalau ber'kawan' untuk ke alam perkahwinan,tak baik diteruskan rasenye.baik berkawan saja .

    entri di awal pagi ..huwaa

    ReplyDelete
  3. hehe~ lucu gambad forever alone tu.. siannya :D haha

    ReplyDelete
  4. gambar pertama tu kesian dia.... hehehe...

    pat membebel tu dah menjadi lumrah wanita... sy yg belum kawin ni pun kuat membebel dah kawin nanti, belum tahu lagi... hehehe... entah2 main kuat membebel... ;p

    ReplyDelete
  5. hihi..baca entry ni cam dengar dila tgh membebel pulak..hhiihhi..tegur kerna sayang..ish dila...nnt kalau ada anak lg suka membebel tau..

    ReplyDelete
  6. lasssssssssssss tu suka... sayang tetap sayang.. no matter wut.. chewah! hehehe
    moga Allah suburkan cinta kita hingga kesyurgaNYA.. amin

    ReplyDelete
  7. hihi. comel je kucing due ekor tu. ;)

    ReplyDelete
  8. lama dah follow blog dila..saje je wat senyap:pcomel jer entry nieeeeee..hihi

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)