~hubby's convocation part 2 ~

Salam...hihi..beza 1 hari nak update part 1 n 2. ..bukan pe...tak sempat langsung buka laptop..ada masalah kecurian di kawasan ni..yang tu kita cite lain kali ye...tq kepada kawan yang ucap congrates to cik abang kita..tapi takleh hepi lagi...exam beberapa hari lagi ni..huhu..gambar kali ni saya post guna hp..so sory kalau nampak kecik ek..laptop masih tak terbuka..nak blogwalking pun masih tak sempat...nanti dila jalan2 blog korang ek..janji;)





Ni dalam dewan diorang..nampak tak serban besar tu?tu pak arab konvo..hihi..yang depan baru pelajar malaysia..tak ramai pun konvo bulan ni..dan tak semeriah konvo malaysia..dan you know what?saya kat belakang..tengah berdiri sebab tak cukup tempat duduk..kejap je..lepas tu saya siap bersila lagi kat belakang sebab penat ler..huhu..




Yang ni lak ada persembahan tarian daripada orang arab..berjoget3 sambil pakai jubah...hehe..video ada..ada masa dila upload..sangat2 lucu..hehe







Suka kawasan ni..penuh dengan pokok bunga ros pink, merah yang tengah berkembang..apa lagi..ambik gambar kat sini la...;)







Saya pun nak pakai jubah jugak..hee ;) belakang tu fakulti cik abang...syariah..










Dah la..setakat ni jela..kang muntah lak tengok banyak2..hehe..ok..nak tido..dah pukul 2 pagi..malaysia pukul7 dah..selamat pagi semua..semoga hari ini lebih baik dari semalam ye.. Salam ;)

7 comments:

  1. cumil je semua gambar. hee. :DD

    Kecik molek je dila ek. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..dila mmg kcik pun..mcm bdk sek..xth cmne nk bsar..huhu

      Delete
  2. untung laaa die boleh blaja kat sane berdue duean. ;)

    ReplyDelete
  3. eh, tempat suami dila study ni macam tempat sepupu ckj study la..

    wah bestnyer.. da pakai topi empat segi..!

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)