~ segmen : blogwalking sampai lebam..




http://norumara.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

lamanya saya tak join segmen kan? hari ni rasa rajin pulak nak join2 segmen ni..dan hari ni jugak saya nak blogwalking..tunggu ye ;) Segmen ni di tag oleh mama mia..thank u mama :D cantik kan header mrs erry ni..jom join untuk tambahkan kenalan...:D

kenapa mesti blogwalking kat blog saya ni??
sebab bila korang blogwalking kat sini dan tinggalkan jejak,konfem saya akan melawat blog korang juga..walaupun terlewat 1 2 hari..biasa la..hidup kadang2 sibuk,kadang2 tak..hee :) dan bila blogwalking,automatik saya akan follow.. suka tak?hehe :D ok..selamat bersegmen dan blogwalking sampai mata lebam ye..takpe..demi mencari kenalan baru.. mana tahu berkawan di alam maya akan berjumpa face to face esok2..takde siapa yang tahu apa akan jadi esok... ;)

tag :

fiza
ayu

Salam Sayang...

12 comments:

  1. dya tak ada masa lagi nk join segmen..hihihi..tpi slmt bersegmen..:D

    ReplyDelete
  2. salam.. mekaceh sudi join segmen sy..dah follow awk blk..senarai peserta telah diupdate..selmt berblogwalking dan good luck ! :)

    ReplyDelete
  3. Blogwalking...!!

    Dari segmen yg sama.. :)

    Nur followw..!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. Datang Blogwalking Sampai Lebam..

    jom blogwalking ke:

    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. BW sampai lebam di sini :D
    jom BW ke blog sy pulak :) follow sini,follow back kalo sudi :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam_11.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen sama. bukan setakat BW je,saya follow terus sini.hehehe..salam perkenalan

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dari segmen yg sama..Da terjah n follow cnie..sudikanlah terjah n follow blog ifa balik..jgn lupa exchange link tau..hehe..=D

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. salam persahabatan di dunia blogging .

    fly sini dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    singgah balik ye ^___^

    ReplyDelete
  9. hai hai,dtg segmen yg same. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yg sama

    done follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)