~ tired ~



kat mana jual benda on off ni??kan best kalau betul2 boleh pasang camtu..haha..

~ tired with some people that always ask me the same question! ask every month..i think u sick than me~

so ada benda ni boleh la offkan their mouth quickly bila diorang baru je nak tanya...

~ many people think after talk than think before talk..terlajak perahu boleh diundur,terlajak kata2 nak undur camne dah bila orang tu dah terasa..



Salam Sayang...

7 comments:

  1. mulut orang kak. nak buat macam mana. :)
    terima dengan tabah dan redha.. dan sabar.

    ReplyDelete
  2. mulut org memang susah nak tutup... lagi senang nak tutup mulut tempayan...
    banyak2 bersabar nye... ignore jer...

    ReplyDelete
  3. nape ni dila cayang.. sabaq banyak2 na... (^___^)
    blog kamu semakin cute (^___^)

    ReplyDelete
  4. mulut manusia takkan pernah habis bertanya... dr kecik sampai ke tua... xkan pernah habis.. sabar yea..

    ReplyDelete
  5. salam.. akak... jemput join contest saya..^^ http://thelifeofmeandhim.blogspot.com/2012/05/contest-1st-zanairin-kisah-awal_18.html

    ReplyDelete
  6. mulut org mmg takleh tutup. sabor jelah ye. ;)

    ReplyDelete
  7. Tutup telinga ja la lagi.He2

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)