segmen : up follower & tambah kenalan




ni segmen kedua untuk hari ini.. ;) seperti biasa kalau nak join klik banner ye...

jumlah follower kite tak ramai macam orang lain..just 328..tapi syukur sangat2 sebab walaupun tak ramai,ada gak yang sudi komen kat sini..dan dah jadi mesra..thank you ;)

asal kelahiran : KELANTAN... <3



Salam Sayang...

24 comments:

  1. makasi sebab sudi join segmen miss z heheh
    salam perkenalan dari miss z ^^

    ReplyDelete
  2. hehe... rajin join segmen :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen Dila..
    xpe dari segmen ni lah kita saling kenal merapatkan ukhuwah.. semoga bertambah lg kenalan Dila :)

    ReplyDelete
  4. sy dari segmen yg sama n orang qlate jgk =D dh follow sini... jemput la

    http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan-oleh.html

    ReplyDelete
  5. the best song.. syahdu je dengar..

    ReplyDelete
  6. kak dilla di tag :)

    http://hanamiko-sakura.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot.html

    ReplyDelete
  7. dila, mai gi balad je pun ai tu...hehehe

    ReplyDelete
  8. rajinnyer... (^___^) selamat maju jaya (^___^)
    p/s: is dah xsempat dah la ni.. wawawa

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen dila ! Moga ikatan persabatan yg d bina kekal :)

    ReplyDelete
  10. dr segmen sama + da follow cni :)

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  11. dtg membalas kunjungan.. dah follow..

    ReplyDelete
  12. done follow...salam perkenalan...

    ReplyDelete
  13. sorry lambat skit...done follow TQ

    ReplyDelete
  14. dr segmen same and balas kunjungan awa . saye follow sini balik :) . hayy ore klate :p

    ReplyDelete
  15. hi blogger n9 balas kunjungan ni :)
    thanks alot sbb sudi singgah blog nadia
    i follow u.

    ReplyDelete
  16. Hi.. jalan-jalan follow blogger kelantan!:)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  17. singgah sini & follow, follow balik klu sudi.. ehee, salam pkenalan ^_^

    http://surzilahhamad.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  18. Salam kenal utk blogger Kelantan dari blogger Sarawak.. ^_^ jemput singgah blog k.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. salam..singgah bw sini..sy blogger anak JOHOR.jom jenguk blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html thanx:)

    ReplyDelete
  20. salam kenal. dah follow awak.

    singgah sini dari segmen miss z. saya lahir di kuala lumpur.

    jemput ke blog saya ye?

    http://www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  21. ASALAMUALAIKUM...

    DARI SEGMEN YANG SAMA...MISS Z BLOGGER SELANGOR

    jom blogwalking:
    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)