~ selamat hari guru ~



Assalamualaikum...

Nak update pendek je..mata dah mula kuyu nak tido..hihi...

just nak wish selamat hari guru kepada rakan2 blogger yang jadi cikgu...kepada cikgu2 saya dari sekolah rendah hingga ke peringkat universiti..dan tak lupa juga kepada kakak saya,kakak ipar dan ibu bapa yang telah mendidik saya dari kecil..jasa kalian teramat2 banyak...hanya Allah yang mampu membalas..

Jasamu dikenang...luv u all! ;)

7 comments:

  1. jasa cikgu mmg banyak kan...bertuah jadi cikgu sbb jasanya dikenang sampai bila2 walau dah meninggal pun..

    ReplyDelete
  2. guru jasamu dikenang~~~~
    hehehe

    ReplyDelete
  3. balas kunjungan.
    tanpa guru siapalah kita..

    jemput singgah,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/terima-kasih-cikgu.html

    ReplyDelete
  4. sempat lagi dila buat entry.. :)

    ReplyDelete
  5. jasa guru akan dikenang sampai bila2

    ReplyDelete
  6. selamat hari guru.. haha x buat entri hari guru pun


    korang berdua kawin muda kan. alhamdulillah nmpk sweet je

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)