~ birthday card - tempahan kedua ~





kad ni ditempah oleh someone untuk birthday tunang dia...bila untuk lelaki,sekali lagi dila blurr tak tahu nak design camne...nak banyak buat bentuk love kan jadi bukan untuk birthday pulak..kan?so buat simple2 camni...simple tapi sakit belakang jugak..hehe.. :D




sorry kepada yang menempah kalau terasa kad ni serabut or comot...saya buat 1 hari dalam keadaan kurang sihat..sekarang baru sihat...hee ;) babai <3

Salam Sayang...

4 comments:

  1. hahaha...suke2..sangat2 suke... dah fly da pun kad tu dila... puas hati dah n tq sangat2...

    ReplyDelete
  2. kreatif lah dilla ni..dya tak sekreatif tu..hehe

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)