Monday, 22 April 2019

Myeongdong Topokki





Semalam saja masuk mesa mall, alang-alang pergi rumah kakak dekat Nilai, singgah sini. Tapi perut lapar, tak tahu nak makan apa. Tiba-tiba nampak kedai korea Myeongdong Topokki ni, apa lagi, makan sini la. Walaupun hari tu dah makan dah dekat Aeon Mall Nilai cuma menu kali ni berbeza kami pilih.hihi





Pilih menu, bayar dulu baru tunggu makanan siap.



Set nasi dan sup daging. Tak pedas pun tapi sedap. Lupa dah nama.haha. kenyang tu nasi dia.

Bagi kitorang murah ok la 1 set tu harga semua sama je lebih kurang rm17 lebih untuk sorang makan sebab ada kedai korea 1 mangkuk je dah rm20 lebih. Tapi semangkuk maggi tu banyak juga tau, makan 2 orang pun kenyang sebab kami bukan jenis makan banyak. Dulu makan robokki kami kongsi, kali ni suami nak nasi, dila nak maggi, so order dua set la camni.


Kakak dah bedal nasi sepinggan sebelum datang sini. So dia tak teringin pun nak makan sini. teman je.haha

Tobokki! paling dila suka😋 yang ni jenis digoreng dulu. tak pedas pun.
muka senang hati dapat makan😆

thank you belanja.hehe

So,kedai mana seterusnya? banyak dah cuba makanan korea yang halal. kebanyakannya sedap. Nanti jumpa yang lain lagi Dila share ok😊 tengok mood rajin update ke tak.haha




Salam Sayang...

No comments:

Post a comment

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)