~instagram!ouh yeh;)~

Assalamualaikum...

Short entry...



Instagram! I came! Hihi..dah lama dah download intagram ni kat phone,tapi hari ni baru gedik nak tengok...tak tahu pun ape tu instagram...ketinggalan zaman betul la...=_= tapi i tahu ia tempat untuk share gambar kan,kan...hiii...

Dulu sign up twitter...tapi 1 hari je...sebab? Malas ler nak taip2 ape yang kita buat...saya ni pemalas...huhu...pastu xbuka2 dah twitter...sekarang tengok instagram ni hati terus terpikat...sebab dari menulis saya lebih minat kepada gambar...suka edit gambar..sampai berangan nak jadi photoghrapher...ok! Memang xsesuai...just berangan! Hihi...

So sape2 ada instagram tuh,jom main follow2.. leh saya tengok gak gambar yang korang share tuh..jom! Taip nama ni ye...azy_aizul...




Dan here gambar profile kami..nampak je terus add ok!;)

salam...

13 comments:

  1. xde la..kite pakai nset biasa2 jerk T_T

    ReplyDelete
  2. wah... kak is pun.. satu je gambaq.. pastu malas.. keh3

    ReplyDelete
  3. ayu ada tapi dah tak ingat pwd pulak..haha

    ReplyDelete
  4. hebat no...nak kena xplore gak ni...instagram..mcm aiihhh zaman lani...ahaks!!!!

    ReplyDelete
  5. instagram server down ag tak ?? heheh

    ReplyDelete
  6. dl ada twitter..hahah..lawak..
    hihi..tak retilah gn benda ni,..dila...

    ReplyDelete
  7. akak pun ketinggalan gak tau dila... selau dengar perkataan instagram tp tak tahu apa tu... sekarang masih tak faham apa tu instagram... hahahaha... ;p

    ReplyDelete
  8. ade tapiiiii lupe pulak id nye ape. hehe.

    ReplyDelete
  9. huh.. ckj tak de instagram....

    ReplyDelete
  10. wani xder la instagram hihihih

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)