~ arigato khuzaimas! (terima kasih)~

Assalamualaikum...

sengaja biarkan entry pasal hadiah duk lama2 kat situ xupdate entry lain..sebab saja nak ramaikan orang komen bagi idea..hikhik..tapi tak ramai mana pun aih..biasa ler,hujung minggu kekurangan pengunjung..orang nak bercuti...not me...hihi..thank u tau yang bagi idea tu..dila hargai sangat2! Sayang korang;)

Antara idea yang diberi oleh korang semua :

Wallet,
Tie,
Baju melayu,
Minyak wangi,
Masak special,yang ni ceq suko..hii
Belt
Jam tangan
Jersey
Kemeja...


Ok..antara hadiah2 tu, semua dila suka idea ni..ada yang pernah bagi..maklum ler hadiah lelaki ape je yang boleh bagi..susoh bebenor..huhu..tapi why not kita bagi hadiah sama tapi berbeza..camne tu? Berbeza design n warna..hihi.. :p


Tapi kalau boleh nak bagi yang tak pernah bagi..erm..ape ek..yang dah bagi wallet n belt,tie,kemeja,tshirt,Baju melayu,topi,frame,kasih sayang...haha..ngengade kejap..(~_~メ) semua ni dah bagi masa bercinta dulu..tak berhubung,tetapi hadiah tetap ada tiap2 bulan kitorang tukar2.. pengerat cinta..xsemestinya hari lahir je tau bagi..hadiah-menghadiahi la di antara satu sama lain..tanda dihargai dan kita masih wujud walaupun xberhubung...pos je hadiah tu..suruh abang posmen hantar..eh! Macam bercinta ngan abang posmen lak dapat dari tangan dia..kihkih ;p

So yang tinggal minyak wangi,jersey,jam tangan n masak special..special ni wajib kot dimasak bila tiba harinya..:) jadi...tunggu dan lihat ye ape hadiahnye ..masih lagi fikir...kenapa awal,xfikir time puasa? Puasa nanti dah xterfikir dah sebab duk sibuk urus hal,puasa lagi..n beli awal2 xkalut nanti..ye dak? :) wait n see...sape ada cadangan lagi leh diterima lagi;)


Ouh! Ni masakan air tangan suami malam ni..sedap xterkata! First time dia masak laksa pinang ni..baru belajaq hari ni..kite pun baru hari ni tahu...hihi.. -_-||




**Rasa macam lawanye saya tangkap gambar ni..@( ̄- ̄)@ **

24 comments:

  1. mmg nampak menarik pic laksa tu...

    ReplyDelete
  2. so sweet~ ^^arigato gozaimasu =)

    ReplyDelete
  3. laksaaa...sy sgt suke laksa huhu =)

    ReplyDelete
  4. mmg cantik pun gmbr tu. pakai kamera ape? ;)

    ReplyDelete
  5. wahhh huby pndy masak, untunglahhh dia.

    ReplyDelete
  6. memang lawa gambar laksa tu.. dan rase nak makan je

    ReplyDelete
  7. aku suka banget sama blognya..
    isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
    jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
  8. wah hadiah ker?? sy mcm tak dpt berpikir pulak nak bagi apa-apa.. apapun dila bagi mesti cik abg terima dgn senang hati kan.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun konfius nk bg pe..huhu..xpe,asal ikhlas..hihi;)

      Delete
  9. laksa penang pandai husband dila masak hihihi

    ReplyDelete
  10. mmg lawa pic tu..terliur dya tgk..hihih

    ReplyDelete
  11. terliur tengok laksa tu..menarik betul !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..gambar menarik,tp bila nk mkn tgk comotnye!hihi

      Delete
  12. yum2...sedapnye nmpak lksa tue...rase nak mkn lksa la pulak..hee

    ReplyDelete
  13. masak tue specel ! masak la utk si dia. something new for him

    ReplyDelete
    Replies
    1. msak special tu wajib..hihi..tp still xth msak pe..hoho

      Delete
  14. wat cm romantik dinner pon ok jgk...xkesah klo bkn real hadiah pon sbb cara kita care lbh sket dr sllu pon lbh berharga kn ^_^

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)