~ Hadiah pe ye?? (⊙o⊙)?

Assalamualaikum...


Penatnye mata tengok fb..duk mencari2 baju nak raya...yang jumpa pulak semua cantik2! Murah2 lak tu..pening tengok..huhu...

Tapi bila duk pilih2 tu teringat yang birthday si suami sebelum raya..alamak! Nak beli pe ek? Banyak je benda boleh beli ngan on9 kan..so nak tanya kawan2 blogger ni..hadiah pe korang beli untuk cik abang?? Pakwe?? Hee..jom kongsi ngan dila...kalau ada blog atau fb yang jual barang korang syorkan lagi dila harap2 kan..senang nak terjah nanti...jom kongsi idea! Dila tunggu ni... ╰( ̄▽ ̄)╭


thanks doakan dila selamat kat sini...alhamdulillah...dah ok dah gaduh2 tu..yang jenguk kat sini,dila akan jenguk slow2 ye blog anda sebab line pun slow je...huuu...ouh ye! Dila cuba murtabak n ayam pha phet! Jom ke second blog dila http://sweetkicthen.blogspot.com/ ...;)

salam jumaat:)

12 comments:

  1. Hmm..ain cadangkan dilla belilah untuk suami seutas jam..elok sikit..maklumla, masa itu kan emas =)))

    ReplyDelete
  2. kak is pun penin kalau nak fikir hadiah untuk hubby.. kalau unt perempuan lebih banyak pilihan kan (^___^)

    ReplyDelete
  3. hehehe... sy memang tak de pengalaman beli hadiah untuk lelakilah dila... dila masaklah special masa untuk berbuka waktu birthday hubby dila... :)

    ReplyDelete
  4. murtabak?waa..jp g my g tgk k...blh bt jgk.ari ni x kje.mc sgt katenye..hehehe..

    eh..kat jordan ade kain psg?meh share..kot2 my nk kirim brg dr dila.hihi....

    ReplyDelete
  5. hadiah jam ker....kemeja ker...wallet dgn tali pinggang pun ok hihihi....wani selalu hadiah kat husband benda yg dia boleh pakai...

    ReplyDelete
  6. Ni cadangan dari sue: Wallet, belt takpun jam tangan.

    Selalu beli barang2 mcm ni kalau nak bagi hadiah kat ayah atau abang.. =)

    N kalau dia suka main bola, why not beli jersey.

    ReplyDelete
  7. Masak special untuk husband akak, confirm dia suka. Hehe =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/dinosaur-eggs.html

    ReplyDelete
  8. ole2 untuk kami jangan lupa tau :)

    ReplyDelete
  9. hadiah untuk lelaki...beli minyak wangilah...heheh...

    ReplyDelete
  10. kalau cadangan saya,beli wallet,kalau cik suami pakai tie beli tie.^^

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)