~ JANGAN to SCM music player ~




**ciplak scm dari blog sape ntah ^_^ **


Salam semua! ;) tadi blogwalking satu blog ke satu blog..ramainye yang pakai music player macam kat atas tu..pernah nampak kan??tu la scm music player...kelebihannya kita boleh pilih lagu pe yang disukai kat youtube masa setting..interesting kan??tapi satu je masalahnye dear...blog korang akan direload dua kali!

xfaham ek?ok..camni..bila buka je blog korang, loading jadi lambat..tunggu2, tup2..dia reload balik..ouh! sabor je tunggu tadi..huhu..kebanyakan yang guna blog baru..mungkin korang tak tahu kan..ni nak gitahu...bukan nak kutuk ye..:) alaa..dila masa dulu2 pun pakai jugak scm ni..baru berjinak2 dengan blog..tak tahu yang mana elok...pastu kawan gitahu yang blog ni direload dua kali..la,yeke..baru tahu..so,cepat2 buang..huhu..yela..baik xde benda ni dari takde blogger yang datang..betul tak?;) xpun guna jenis lain...

sekarang dah tak letak lagu..ntah..malas dah... =_='


Salam Sayang...

12 comments:

  1. sama dgn dya dah mlas letak lagu..bila guna scm tu blog jadi berat..

    ReplyDelete
  2. wani xpenah pakai yg mcm tuh...owh rupanya ada juga keburukannya :))

    ReplyDelete
  3. saya tak minat letak lagu dalam blog hehe :)

    ReplyDelete
  4. hehe...tau xpe...sebelum ni pakai jugak scm,sekarang tidak lagi sbb kekadang sendiri bukak pun lambat apatah lagi blogger lain...hhuhu

    ReplyDelete
  5. mama tak tahu samada blog itu ada lagu atau tak sbb masa bw mama ttp volume..biar sunyi sepi, snang nak baca entry

    ReplyDelete
  6. memang nampak comel.. tp tu la kan.. dah xpasang lagu dah kt blog.. macam runsing jer.. hehehe

    ReplyDelete
  7. sy mula2 berblog pun ada letak lagu... sekarang ni dah tak letak.... malas... kalau nak dengar lagu sy buka jer youtube...

    ReplyDelete
  8. letak background yg jenis 'lain' pun dah lmbat sbb tu dah xnak tmbah ape2 kat blog dah huhu

    ReplyDelete
  9. tak pernah lagi guna widget ni.. player2 lain pun dulu2 je r guna.. pastu dah tak letak dah.. baru ringan sikit loading

    ReplyDelete
  10. betol 2...scm mmg wat blog jd berat n kena reload 2x..klo da blog yg guna 2, mmg ida close trus sbb x larat nk tgu...hoho..guna jns len ok lah gk ^_^

    ReplyDelete
  11. saya tak suka letak lagu & kureng gemar orang letak lagu sebab besenya bila BW, akan bukak blog banyak2.kalau sume blog pasang lagu, memang pening pale la jadinya dengar sume.waaaaaa

    ReplyDelete
  12. haah. tak suke jugak jenis yg reload due kali. lagi lagi time line lembab. huhuhu. sabor jelah.

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)