~kepenatan~

Assalamualaikum..

Fuh!kepenatan selepas 2 hari berjalan..xg mana pun..g aqabah tengok pantai dan wadi rum..perjalanan 3 jam tu yang meletihkan..huhu..

Tapi kat wadi rum kitorang g panjat batu bata bukit dan padang pasir yang bertimbun2..alaa..tak dapat nak cite n upload gambar sana lagi..baru je sampai rumah ni..kul9 malam..penat sangat2..malas nak tunggu upload..insyaAllah esok dila tempek gambar..hehe..

Malam ni nak blogwalking guna hp je..laptop malas buka..thanks sape yang sudi jejak dan komen entry dila..nak bw kt blog korang dah ni;)

salamualaikum:)

16 comments:

  1. nak tgk sangat gambar tuuu..huhuhu

    ReplyDelete
  2. hehe ayu singgah sini dear ;-)

    ReplyDelete
  3. bestnya boleh melawat tempat org camtu...bila la nk dapat rezeki camtu.... :)

    ReplyDelete
  4. biasalah.. kalau dah travel ni. mesti penat.. tak sabar nak tengok pic kak dila ^_^

    ReplyDelete
  5. wahhh best la walaupun penat means dapatla tenangkan fikiran bile berjalan

    banyak bejalan luas pemandangan..hehe

    ReplyDelete
  6. uit dila.. mana gambaq.. dah 'esok' dah ni (^___^)hehe

    ReplyDelete
  7. tak sabor nk tgk gmbr ni. :)

    ReplyDelete
  8. Selamat beristirehat dila... :)

    ReplyDelete
  9. nak tgk gambar!! xdpt bayang wadi rum tu.. heee~~

    ReplyDelete
  10. beznyer dpt jalan ke ngara arab...hee3

    ReplyDelete
  11. mana gambarr ? nak tengok juga ..:)

    ReplyDelete
  12. walaupun penat tapi hati still happy xper hihihi

    ReplyDelete
  13. Wah..bestnyer dapat gi jalan2..hehehe

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)