~ segmen blog paling cun~

http://storyhafie.blogspot.com/2011/12/perubahan-menarik-hadiah-peraduan-blog.html






huhu...takde keje la eh hari ni..tu yang duk post entry 2 dalam 1 hari...tadi post ini...sekarang post ni lak...hihi...ok...sebenarnya dila nak masuk contest awek hot,tapi bila tengok balik ramai giler masuk, tak jadi la nak masuk,..dah delete dah post tu...huhu...yang ni segmen blog paling cun...jom try masuk! walaupun blog dila ni tak cantik mana, tapi disebabkan suka sangat masuk segmen2 ni, apa salahnye try kan..huhu..klik banner tu untuk maklumat lanjut ye!=)

last segmen ni ahad ni, 15 januari 2012...


orang yang dila nak tag sape ek...jeng3..hehe..

1- smilenajah
2- masz
3- azila
4- mekjangok
5- cahaya abadi

jom join=)


Salam Sayang...

8 comments:

  1. tq kat 9nol4 (farizafairuz.blogspot.com/2012/01/peraduan-blog-paling-cun-by-muashri.html) sbb tag dila=)

    ReplyDelete
  2. wah..rajin masuk peraduan ..gud luck

    ReplyDelete
  3. wahh ~ tagged kimlahh .. hhee ... okay , skrg gak kim buat :) hehe ~

    ReplyDelete
  4. thankz tag nur..insyaAllah esok nur de mse nur join ea..hri nie sbuk skit stdy..just jgk2 blog kejp2 je..hehe..

    ReplyDelete
  5. @nurchahaya :
    ok nur..no problem..hihi..gudluck exam ye=)

    ReplyDelete
  6. alahai...blog kita basic sgt...konfirm segmen owner meluat nk tgk..huhuhu

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)