~ BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012~




Uit2...korang sihat? kali ni dila join segmen bloglist 2012 bersama ben ashaari...jom join!klik kat banner kat atas ni ye...kebetulan blog ni dila baru je letak bloglist 2012...kalau korang nak dila letak blog korang,korang pun kena macam tu jugak ye..=)

blog dila ni tak seistimewa cam blog orang lain...just mengenai diri dila,kraftangan dila suka buat dan masakan...tapi yang best dila cite dan letak gambar2 bersejarah yang ada kat jordan ni...sape-sape yang tak ada peluang lagi nak datang sini leh baca je kat blog ni..nanti dila akan cit lebih lagi sebab jap lagi nak g cuti pulak...yuhuuuu...;)

so bagi sape-sape yang tak sempat nak join ni,korang leh jugak cuba2 tukar link blog korang ngan orang lain k...pandai-pndai ler korang ek...bagi blogger yang 'famous' la sangat macam dila ni perlu cuba ok...hihi..adiosss...=)


usaha tangga kejayaan...hihi



Salam Sayang...

18 comments:

  1. salam...thankzz yer singgh blog nur..
    nanti nur add dlm blog list nur ..insyaAllah malam nie nur usahahkan.. :)

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  2. dah masuk dalam list jugak...:)

    ReplyDelete
  3. ok LR setuju utk tukar-tukar link ;)

    salam kenal

    ReplyDelete
  4. singgah sini dan dah include link anda kedalam bloglist saya.

    ReplyDelete
  5. Salam...

    Ya... sy berminat dgn tawaran anda... :D

    ReplyDelete
  6. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA


    syieda folo dan letakkan blog ni dalam list syieda ye?tqvm... =.=

    ReplyDelete
  7. salam... okay.. emma dah letak dlm list...

    ReplyDelete
  8. Salam dila.. berminat sangat.. Alycia dah masukkan dlm bloglist ;)

    ReplyDelete
  9. YA. SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA. TQ dear. dah follow jugakkk. jom listkan blog! ;)

    ReplyDelete
  10. ok.. jom tuka.. Mak Usu follow sini sekali k.. Nama dah da dalam bloglist.. :)

    ReplyDelete
  11. hai..salam kenal & follow..jom follow me..

    ReplyDelete
  12. dah letak awak dlm bloglist saya

    ReplyDelete
  13. YA. SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.

    Sudah follow dan add link Dila dekat widget Bloglist: FEB 2012 “,

    ReplyDelete
  14. tq smua...dila dah listkan blog2 korang...tqvm;)

    ReplyDelete
  15. Saya berminat dengan tawaran anda
    Jom join Hanif Blog Bloglist

    ReplyDelete
  16. Saya berminat dengan tawaran anda
    Jom join Hanif Blog Bloglist

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)