~ nak lagi!!;)

Assalamualaikum..:)



gambar terjumpa dalam phone:)


Sape nak bagi saya bunga?? Hihi..sungguh! Saya sangat gilakan bunga ros..pantang nampak orang jual,mula gedik nak,nak! Tapi terpaksa batalkan niat sebab mahal! Huuu...

First time dila dapat bunga ros ialah time form 1..3 kuntum..warna kuning,putih dan pink..from my friend..perempuan ok! Sebab sekolah saya sume perempuan..hihi..mula2 dapat terkejut! Hari sukan pulak tu..dia letak senyap2 dalam laci..ouh! So sweet! Suka2! Thank u ain;) banyak duit hang ye..hihi..

Second time dapat from si dia yang dah jadi suami saya sekarang...Gambar atas tu la..5 kuntum..means i love u until jannah...;) dulu pernah cite yang saya memang pantang nampak bunga ros dijual.. mula2 dia cakap bunga kan mudah layu..xleh simpan...dia nak bagi something yang boleh simpan...tapi masa konvo kat u dulu,terkejut dia bagi! Bukan konvo kitorang pun.hihi...dia bagi dekat asrama bertemankan kawannye..bagi je terus balik..malu punye pasal..:-p...but with ring! Cincin ada nama tu..hihi..thank u abang! Love it!!


Lepas kawin dah xjumpa orang yang jual bunga...xg mana2 konvo..xg kedai bunga..kawin terus datang sini..sini xde kedai bunga..ada bunga kat universiti je..xkan nak petik..kena kejar ngan pak guard nanti..hihi...


So,sape nak bagi saya bunga?? Nak lagi!! Jelous nora elena dapat banyak warna dalam cite tu:-p korang pulak ape yang korang suKa sangat??

9 comments:

  1. kita serupa.. sy suka sangat bunga ros yg segar2.. org tye tak layu ke.. oo tak kisah sbb suka simpan sampai kering pun msh simpan..hihik.. kalau g cameron mmg boleh jd lupa kejap sbb duk tgk bunga segar.. :)samalah,takde jgk sini kedai jual bunga segar camni. kalau ade, mahu hari2 beli.. :)

    ReplyDelete
  2. mama tak dapat bunga tak per...belanja makan lg baik..bln2 posa nie..hihiih..

    ReplyDelete
  3. ida pon dapat 1st roses tym sekolah...mbr2 bagi dan paling banyak dpt tym konvo..hehe..suka2 :)

    btw, ida tag dila ^_^

    ReplyDelete
  4. suka bunga ros,ros itu romantik..pemberiannya ada makna tersirat.petik je bunga kat universiti tu hiraukan si pak guard.:P

    ReplyDelete
  5. seumur hidup xpernah dapat bunga,.. sob3.. at least akak ada jugak dapat, hehe

    ReplyDelete
  6. samelah kite. sgt gile roses. time konvo lah plg byk dpt. tak muat tgn. huhu.

    ReplyDelete
  7. slm dila,hehehehe...

    dila sama cam nik,suka bunga ros......
    nnti ajak ur zauj p cameron laaa....

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)