~mati hidup kembali dn pelangi


ok..ni bukan cite mati hidup semula tau..ni tajuk lagu dari filem chow kit..serius cite tu xsedap mana..tapi lagu dia best..ada motif dan maknanya..mengenai kesengsaraan dan pelangi yang ada selepas hujan..erk..maksudnya ada kebahagiaan selepas kesedihan..camtu la..faham2 la ye..hihi..jom tengok video ni..kalau xdapat tengok, cari kat youtube ye :-P


Salam Sayang...

8 comments:

  1. cite tu tak sedap ehhhh? huhu. tak jadi lah nak donlot. ;)

    ReplyDelete
  2. kalau youtube, memang tak dapt nak tengok r sebab server dah block T__T

    ReplyDelete
  3. wani tengok sekerat jln jer citer ni hahhaaa

    ReplyDelete
  4. hehe..ingtkn tadi pasal hidup dn mati sbb tgk tajun entri dila...yup, citer 2 xbesh pon pd ida :p

    ReplyDelete
  5. owh,, xtgk pun citer lagi.. lagu dia apatah lagi tak dgr..

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)