~ it's true! zaman sekolah until universiti ^_^


pernah tak korang buat camni bila time sekolah dulu?
 cikgu guna nama kita untuk example kat sekolah..''ouh..jangan la cikgu,malu saya ^_^ '' sekali cikgu bagi example pasal perangai nakal korang.. =_='

yang ni lak perbezaan bila kita dah makin meningkat dewasa..yang senior tu saya tak pernah buat camtu k kat junior..saya yang kena buli ada la..''oi,mai sini''...huuu..


hehe..yang ni tak dinafikan la..ramai je yang nervous bila kena presentation time mula2 masuk universiti..tak pernah?tipu ler tu.. :P ''err..camni...eh!bukan2!camni saya nak cakap...errr..apa saya nak cakap tadi??'' (+_+)



Salam Sayang...

11 comments:

  1. betul2.. salu kena contoh sebab tido lam kelas.. adoi!!!

    kalau present terbeli2 lidah..

    ReplyDelete
  2. hehe tang presentation plg malas

    ReplyDelete
  3. HAHAHA. Sangat setuju ! Yeeaayy :DD


    yang 3 tuh btol lah. Cik Fiza rasa cm 2 gak. sekarang ok ckit la walaupon kdg2 neves gak. Ngee :DD

    ReplyDelete
  4. lama sangat dah tinggalkan zaman sekolah, alahai rindunya tp tak suka kena denda

    ReplyDelete
  5. hahaha ayu prnh rasa..pling tak suka kna jd contoh bgai ni.hehe

    ReplyDelete
  6. as-salam..
    di sekolah selalu kene buat jawapan di depan class. di universiti lak, kene presentation. paling malas time d universiti la. sebab dah besar. di sekolah dulu, kering je buat di depan class. hahaha :)

    ReplyDelete
  7. word femes time present dulu, maknenye..maknenye..hehe. ;)

    ReplyDelete
  8. aaa..tak suke presnt..hoho..suke jd tukang tulis je..

    heade baru lg!!!grr..jeles!

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)