~ aqabah..the amazing beach in jordan! ~



 ** sorry jika lambat loading disebabkan gambar entry yang terlalu banyak **


ok.. hari khamis baru2 ni,pagi2 lagi saya,suami dan kawan2 yang dah berkahwin kat sini pergi aqabah...untuk pe?saja nak jalan2 hilangkan stress suami2 yang exam dan bawak kawan yang tak pernah tengok pantai ni...kitorang bertolak dari kul 2 pagi dan sampai kul 7 lebih...jauh kan...memang jauh..jalan tak jem,takde kereta pun..cuma jalan yang kosong dan berbukit2 tu jauh...lenguh badan duk dalam keta sewa tu..huhu..pantai ni sangat2 tenang dan cantik...angin sepoi-sepoi gitu...air pulak biru,hijau...jernih...memang cantik!jom tengok gambar... ;)














kat aqabah ni macam langkawi..banyak tempat shopping..barang2 pun murah..yang best banyak coklat n kacang2 macam2 perisa ;)



Salam Sayang...

6 comments:

  1. wah..cantiknya view kat situ..lautnya cantik.,pantainya putih bersih jer..terasa damainya di situ....

    ReplyDelete
  2. wahhh,, beznyer.. nak g gak.. =)

    ReplyDelete
  3. nak pegi jugakkk.

    masyaallah.canteknye ~

    ReplyDelete
  4. wah bestnyer.. cantik la pemandangan biru2... :)

    ReplyDelete
  5. waa... syoknya cuti.. hehe.. sesekali release tension camni best gak ^_^

    p/s: kak dila, wat la pop up window utk comment box.. senang nk komen.. hehe :D

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhh. santeknye! indah ciptaan Allah. ;)

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)