~ psikologi ~





sejak dua tiga hari ni rasa malas je nak post entry dalam blog ni..sebab tak sihat..nak blogwalking pun sikit2 je sempat..lepas tu mula rasa penat mengadap laptop...ni kes demam ler ni...berjangkit ngan cik abang lepas balik jalan-jalan hari tu..hehe...dulu dia yang demam merengek2 nak makan tu,makan ni...sekarang saya pulak..hehe..tapi dia demam 1 hari je..kite demam banyak hari..nampak sangat xkuat..ouh... =_=

ok...berbalik pada tajuk..psikologi...saya belajar ke?tak....memang  minat gak bab2 psikologi ni...tapi tu dulu2 la..sekarang just minat baca apa yang orang psikologi tulis je...best bila baca..tambah2 bila kita sedih,gembira,sakit...ada je yang diorang kaji dari fakta...kalau kite,uish,malas bebenor nak kaji... :D

antara orang yang selalu kita jenguk fb dia ialah dr soul..rasanya dah ramai yang kenal kot...meh ler kita jenguk2 fb dia ye,..tengok2 kat album fb dia..memang banyak fakta2 islam,psikologi islam,quotes dan kata2 hikmah yang dia tulis...daripada kita baca cite2 cinta monyet tu,meh kita baca quotes..hee :D jangan marah...gurau je.. :P klik sni




yang sudi blogwalking sini...akan ku jenguk dan blogwalking blog anda slow2 ye..tak larat sangat..so sorry =_=


Salam Sayang...

5 comments:

  1. alahai siannya.. zie pun tak sihat gak... tapi, selsema jela.. hehe..

    ReplyDelete
  2. huhu..psikology best kan? ayu pun suke....byk ilmu2 best....kawan ayu ade blaja psikology tp further study lam bidang Fisio...best..tgh2 tensen, carik dia...n dia bg la motivasi sikit2...bace ttg personality diri kite..:P

    ReplyDelete
  3. demam2 ade baby kot dila? hehehe

    ReplyDelete
  4. fasal psikologi ea.. ? memang best. banyak rahsia yang boleh kita tau bila kita belajar psikologi ni dengan lebih mendalam. :)

    * semoga cepat sembuh dari demam ea?

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)