~ lampu tido ~




kreatif kan?sudu plastik yang kita asyik duk buang dia jadikan lampu tido...tak terfikir langsung...huhu..comel..letak lampu yang kuning tu memang sesuai dijadikan lampu tidur...nak jadikan lampu ruang tamu tak sesuai lak..pening kepala nanti guna lampu malap camni..lampu putih terang tak sesuai letak dalam botol ni..nanti terlalu terang tak nampak sudu2 tu pulak...so....nanti cuba yok!

Salam Sayang...

12 comments:

  1. wahhhhhhh. very kreatif. tak pernah terfikit pun nak buat cenggini. hee.

    ReplyDelete
  2. waaa :D kreatif nya :D dia guna botol besar eyh.. hehe.. err.. mcm Kak Dila beritahu, komen box ni Hana nampak embedded below post je =.= x tau la kot2 profil Hana yg prob.. hehe :D

    ReplyDelete
  3. wahh!cantik je ..
    nak try la pulakk

    ReplyDelete
  4. memang cantik... kreatif sungguh...

    ReplyDelete
  5. kreatif..pndai fikir..haha..
    cantik pon cantik..

    ReplyDelete
  6. kreatifnyer..wanieys pun xpernah terfikir sudu tu bley wat lampu tido hakhak

    ReplyDelete
  7. nanti akak cuba ye? syieda nak tengok. sebab syieda pun teringin nak buat ni. hihihi -.-

    ReplyDelete
  8. Wahh~ sangat kreatif la ! Cantik pulak 2. Nanti Dila try la ek. Pas2 upload pic dlm blog. Nak tgk, hee :DD

    ReplyDelete
  9. wow... kreatif betul.. nampak macam mahal.. :)

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)