~ Segmen : Suaikenal | Taaruf | Ice-breaking ~




segmen yang kedua di jemput oleh tuan penganjurya sendiri..tq ye :D

kena perkenalkan diri la...eh,yela..dah nama segmen suaikenal..huhu..

nama penuh : fardhila fawwazy bt abdullah...tu la nama famous saya.. :D

D.O.B : 30/9/1989

sek rendah : sek keb mentuan kat binjai kelantan

sek menengah : smu (a) maahad muhammadi perempuan kota bharu..

universiti : pernah masuk kolej matrikulasi perlis dalam bidang akaun selama 3 bulan,lepas tu lari sebab serabut duk situ..hihihi..tapi  keesokan lari dari matrik tu dapat daftar ke universiti sultan zainal abidin( unisza) selama 3 tahun dalam bidang diploma usuluddin...memang hati tenang sangat2 ambik kos ni..sesuai ngan jiwa dila kot...lepas tu dapat sambung belajar kat universiti sains islam malaysia (usim) untuk 4 tahun dalam bidang ijazah quran sunnah....fuh!nak dekat 7 tahun kena belajar...kalah master..penat kot...huhu :') sebab tu pandang universiti macam rumah sendiri dah.... :D dan sebab tu bila kawan duk mengadu penat kena belajar 4 tahun,sekarang baru 1 tahun,dila wat derk je dengan aduan tu..sabar ler syg..jangan marah na..hehe..

kerjaya?? takde lagi..just suri rumah sepenuh masa dulu buat masa 1 tahun ni...bulan 8 ni sambung lagi belajar kat usim tu..ada baki 3 tahun lagi...bila fikir2 balik,bagus gak dila extend jap dan jadi suri rumah 1 tahun..sebab??sebab terasa seronoknye jadi suri rumah sepenuh masa..layan keperluan suami,makan minum..lepas ni dah belajar balik konfem akan banyak asignment,exam...tak boleh dah jadi wife sepenuh masa...kerja?lagi la sibuk...huhu...nanti korang kahwin akan rasa tau bahagia melayan keperluan suami sepenuh masa... kenapa kawin awal?22 tahun awal ek?hihi...sebab dah terjatuh cinta..bila dah mula jatuh cinta elok cepatkan pernikahan kan..bercinta lepas kahwin la banyak2..pahala pun dapat... :D

dah la..panjang taaruf dila..kalau tak kenal lagi tak tahu la..merepek lak malam2 ni...ops!sini baru kul12 malam..nak tido dah...korang dah 6 pagi kan?bangun!tak leh tido dah..hehe..gudmorning ;)

nak tag puan is la join... ;)


Salam Sayang...

14 comments:

  1. wahhhhhhhh. terbaik lahhh dila. blaja kat usim eh skrg. ohhhhhh akak pun rindu usim. hee. mekacihhh sebab sudi join segmen ni. ♥

    ReplyDelete
  2. bestnye sambung blajar. best gak kawin awal. hehe. teringin nak rasa due2 tu. amin :) salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin2..semoga ciksukaberangan jumpa dgn org yg soleh ye ;)..salam perkenalan :D

      Delete
  3. salam kenal kak dhila . hehe . beshnye da kawin . nak kawin awal jugakk XD .

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm perkenalan :D eh,xblh2..hehe..just kiding ;)

      Delete
  4. kak is baru sempat datang sini malam ni... incik asben dah tido n myrapun dah tido ngan maktok dia... insyaALLAH kak is join, syukran ye sebab tag...
    p/s: dah stat masuk qeja afta 3month cuti bersalin... uhuk2
    terbizi dah... wawawa
    tapi jangan risau, dila punya pasai, kak is join jugak (^___^)

    ReplyDelete
  5. is dah join (^___^) hohoho
    ..................................................................
    http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html
    ..................................................................

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa..dh start keje ek?busy nk blogwalking la jap g..huhu..tq join ;)

      Delete
  6. datang dari segmen yg sama

    follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)