segmen mari berkawan + follow by cik fiza


segmen kedua untuk hari ni lak di jemput oleh cik fiza...kecil comel banner tu..hihi.. nak join gak klik banner ye...

kena lengkapkan slogan ni..."saya suka berblogging kerana..."
meh nak jawab ringkas ye..."saya suka berblogging kerana berblog ni dapat isi masa lapang saya as a wife yang duk saja2 kat rumah ni..hehe... selain tu dapat gak jenguk2 rakan2 blog yang entry diorang best2 dan leh tambahkan ilmu..tu je... :D

so..welcome cik fiza to this blog kaisara aiman yang tak berapa nak comel ni but comot! :D dan saya dah bagi duit g sekolah dah kat cik fiza masa join segmen ni..so simpan duit tu ye..lebih2 tu bagi balik kat tabung sebelah ni ye..hehe... ;)


tag sape ye :

cik aya


Salam Sayang...

4 comments:

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)