~ awal propose scha...sweet ke?~




mesti semua orang dah tahu kan awal melamar scha secara mengejut kat siaran propaganza...''sudikah awak menjadi yang halal buat saya?''...dan menepuk2 rambut scha ala-ala memujuk..ouh tidak!! awat hang buat macam tu awal eh??hang ingat propose camtu dah jadi halal ka nak main tepuk2 rambut dia tu??haram dah tu eh...huhu..

walaupun ada setengah orang duk cakap sweet..saya tak nak cakap dia sweet...takde benda yang langgar suruhan Allah akan jadi sweet...dia akan sweet kalau dia terus propose depan parents scha...hidup perlu ada batasan ye anak2..jangan terpengaruh dengan cerita2 drama2 ye..ingat ye..


Salam Sayang...

9 comments:

  1. hehehhe..
    tak berapa sweet sangat la.. :P

    ReplyDelete
  2. betul tu...ikut sangat budaya barat....(akak tak tengok pun rancangan tu...)
    tq dila jawab soalan kak.... ^-^

    ReplyDelete
  3. kan..perkataan dan perbuatan x seiring..tapi apa2 pon smoga berkekalan..^^

    ReplyDelete
  4. tengah berangan org propose dpn mak ayah.. =)

    ReplyDelete
  5. yup ! setuju. kan lebih sweet g jumpa ma n abh scha trus. ngee :DD

    ReplyDelete
  6. sangat setuju... fitnah di akhir zaman ni sangat menakutkan... huhu (T___T)

    ReplyDelete
  7. alamak , dah tak dapat tengok pulak ..

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)