hiasan ruang tamu



Assalamulaikum;)


Tahun lepas lain, tahun ni nak lain lagi..apa tu??design hiasan ruang tamu..hihi..tahun lepas blurr xtahu nak hias ruang tamu rumah dila camna..ruang boleh dikatakan sempit juga tapi kalau dihias dengan cantik rasanya akan nampak luas..kan...so duk bosan tengok hiasan rumah sama je..apa kata kita ubah nak??gambar lama rumah dila ada tapi xcantik..xnampak penuh 1 ruang tamu..xsempat ambik gambar betul2 terus ubah kedudukan sofa...buat lak masa suami xde kat rumah..punya la excited tolak sofa berat sorang2..suami balik terkejut bini dia buat sorang2 macam laki!haha,..so nanti dila nak tunjuk hiasan terbaru ruang tamu dila..tengah renovate..tunggu ye dalam episod akan datang..huh! macam drama..hehe

kat bawah ni gambar diculik dari pakcik google untuk siapa2 yang tengah blurr xtahu nak hias camna kan..simple dan xbanyak barang itu yang penting;) selamat mencuba:)















Salam Sayang...

6 comments:

  1. dila tggal kat anggerik ye... k.wani pn Inshaa Allah akan pindah anggerik.. skrg tgh pikir nk renovate besarkan dapur anggerik sblm pindah.. :)

    ReplyDelete
  2. Assalam Kaisara... tq for birthday wish dear ;)

    alahai, cantiknya yg 1st tu.. akk suka combination merah hitam...

    ReplyDelete
  3. wah... semua cantik2 ni... hihihi

    ReplyDelete
  4. yang first tu memang kena dengan jiwa akak le.

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)