I'm back!

Assalamualaikum...

Wah! Dah lama saya menyepi..berbulan2...eh! Ke dah setahun? Hihi..belum setahun lagi...erm..sebenarnya on je blog,tapi jadi silent reader...terlalu sibuk sampai nak update pun malas..huu

Biasa saya banyak post benda2 yang nak disampaikan kat facebook je...senang taip kat status...nak tengok news feed memang xsempat..tapi sekali buka,banyak sungguh iklan! Terus tutup balik..hihi..

Now,nak cuba luangkan masa 5 minit update blog...update pendek2 pun jadi la kan...malam nak tido baru jadi silent reader and balas komen..hihi..alamak! Lupa banyak keje rumah dan assignment!! Ok, bye2! Assalamualaikum;) jumpa lagiiii...nah gambar kami bertiga..sempat lagi..hihi

3 comments:

  1. hai.i still remember u..hehe... tak lupe cerita2 awk dr zmn dok obesi lagi..

    ReplyDelete
  2. update pendek2 pun ok... hihihi nice picture la..!

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)