Hot peri peri!!

Assalamualaikum..



Semalam entri makanan..hari ni pun makanan..aci tak..hihi..ni ayam hot peri peri yang kami berdua makan kat nando's area giant nilai nih..betul ke eja camtu?maklum ler first time makan nih..yela..famous kat blog ngan instagram budak2 ni letak gambar ayam ni..diorang kata sedap..so kitorang try la...and keputusannya??

Memang sedap!! Hee..masuk kedai tu terus tanya camna nak order ni..wat2 jakun kat situ..dah la ramai orang..peduli pe saya.hihi..so saya order je ayam,fries ngan jagung bakar..kira 1 set 3 menu..harga pun ok..sedap ayam dia..lembut je..rasa macam makan ayam percik panas2..sos masam pedas..sedap jugak bagi saya..jagung pun manis je..nyum2! Boleh pujuk cik suami g lagi nih..:-)


P/s : sorry entri lepas cakap 'gemis' padahal 'remis'..haha..mana la tahu uolls panggil pe :-p tapi rmai tanya tu 'lala' ke...tak2..ni bukan lala..ni kecik sangat2..lala besar sikit..mungkin ada setengah orang memang xpernah jumpa dan makan...nanti g pantai cuba la tengok celah2 pasir ek..ada je kulit dia kat situ walaupun bukan musim dia..rasanya la:)

6 comments:

  1. hihi..isnin lepas,masa nk g makan ayam penyet..lalu jugak sblh nando's...duk main agak2..nk msuk nandos ke ayam penyet..last2 decide ayam penyet..sbb dh lama xmkn..next time blh cuba nandos lak..hr tu lalu mmg ramai org..siap tgk budak jilat pinggan lagi..haha pdhl mak bapak dh nk xde kat meja..adeesss..notty!

    ReplyDelete
  2. dap nyeee.. nak sikittt..

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. owh!! sedapnya nampak ayam tu...

    ReplyDelete
  4. xpernah pun mkn nando's.. sedap ei.. kene tunggu poket penuh ni

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)