~Permudahkanlah! Amin!

Assalamualaikum...

Please pray for me,my husband and my family...kitorang naaaaaaaakkkk sangat2 pergi mekah puasa ni..tapi macam2 masalah melanda bila bekerja dengan travel arab ni... Saya dah kesian dengan my husband yang bersusah payah uruskan ni..dengan exam lagi..tengok muka pun kesian je penat! Huhu...please,please please...doakan ye! Doa kalian amat diharapkan..sebab makin ramai berdoa insyaAllah dimakbulkan di bulan puasa ni..saya sentiasa berdoa...risau..harap2 ada rezeki ke tanah suci...dah bayar dah pun..huhu..oh Allah! Help me...=_=


2 3 hari xjenguk blog kawan dan balas jejak korang...sabar ye..saya xde mood nak buka blog...update pun pakat taip guna hp je eh..huhu

10 comments:

  1. semoga dipermudahkan segala urusan ke sana....amin... :)

    ReplyDelete
  2. dugaan memang ada.. moga2 elok semuanya.. sy doakan dila yg terbaik ei.. nak jadi tetamu banyak dugaan nya..

    ReplyDelete
  3. aminn.. sentiasa doakan yg terbaik..:)

    ReplyDelete
  4. aminn ~ moga2 dapat pi sana . insyaAllah , kita berniat baik ..

    ReplyDelete
  5. Salam dila,

    insyaAllah,Allah yusahhil....Allah itu Maha Mendengar...Moga dikabulkan impian yang suci murni itu,Amin Ya RObbal 'Alamin

    ReplyDelete
  6. semoga dipermudahkan urusan.. amin :)

    ReplyDelete
  7. Gua sentiasa doakan yang terbaik untuk semua sahabat gua... InsyaAllah di permudahkan... semoga suata hari Allah beri kita rejeki ke Mekah... Ada, cuma belom giliran kita ek??

    ReplyDelete
  8. dugaan mmg banyak dila tambah2 bulan puasa ni...hope dila tabah n jadi penguat suami...insyaAllah kalo dah memang rezeki dila dapat pegi Mekah ramadhan ni, dapat jugak naty... semoga dipermudahkan segalanya tok dila n keluarga. amin :)

    ReplyDelete
  9. insyaallah..mg Allah makbulkan doa...sabar..dugaan tu..

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah ada la rezeki ke sana...

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)