~ say 'yei!' └(^o^)┘

Assalamualaikum...

Hepi bila keluar dari farmasi tadi...kenapa?hee...fikir pe tu?hehe

Tadi balik je dari rumah kawan,terus g kedai...pagi2 lak tu...than tengok farmasi sebelah buka n ada penimbang...jom timbang...bayar 10 sen...apa lagi dengan excited i timbang...dah 5 bulan jugak xtimbang..dulu timbang kat rumah k.ain sedih je..berat still xnaik2..tadi??terus said 'yei!' Naik 4 kg dalam masa 5 bulan..tak pernah2 camni...biasa 1 kg dalam masa 1 tahun! Huhu

Bagi orang lain diorang xsuka berat naik..but for me yang memang sangat2 susah nak gemuk akan teruja n hepi sangat dengan penambahan berat badan..syukur sangat...yela..berat normal sape xsuka..hehe...ke penimbang yang salah atau benda baik akan terjadi?? Tapi tak nak mengharap pun..ada ada..takde redha..:)

dah kecohkan di fb akak pasal naik berat sebab kitorang spesis...so bila naik jadi seronok giler!senget di pagi buta...hehe ≧﹏≦

12 comments:

  1. hehe..tahniah berat dh naik...wani kira nk turunkan jer brt badan ni tp rasa cm xturun pun hahha

    ReplyDelete
  2. kita serupa..hehe..kalau naik pun 1kg setahun je..sbb tu kdg tu malas akak nk g timbang2 ni..pyh benar nak naik berat.tapi bila naik mestilah suka kan..wah tahniah..banyak tu naik.. :)

    ReplyDelete
  3. berat dah naik? bagus2.. betul2.. bagi certain2 orang yang susah nak naik berat ni.. memang excited r bile tau berat dah naik kan? huu

    ReplyDelete
  4. sy sebaliknye =) wpun berat normal tp nak trun lagi =)

    ReplyDelete
  5. same la kite.. susah naik berat badan.. since preggy ni pun berat still xnaik.. hehew..

    ReplyDelete
  6. hoho .kite pun same ! kalau naik tu dah gembira tahap gaban dah . haha .
    susahnye nak naikkan berat nih T-T

    ReplyDelete
  7. Salam dila...
    Tahniah dh naik berat tue...ini bermakna dila buat satu anjakan pradigma selepas kahwin,bagus2!!!

    btw,so nice blog..camner edit tue...leh ajar ke klau free2 lah ye

    ReplyDelete
  8. sama gak laaa...tp dulu2 jer laaa..hehehe.dulu waktu blaja nak nek 1 kg setahun pun pyh.paling berat pun 52kg jer..tu bg laki mmg ringan laa kan.pas keja xyah ckp ler,,....nek mendadak

    ReplyDelete
  9. wahh~ berat dh naek? bagus2. fiza kena kurangkan sbb terlebih berat. adeesss =P

    ehem ehem~ ada tanda2 laen ke tuh? Ngeee :DD

    ReplyDelete
  10. hew2...biase org sibuk nak turunkan berat...lain pula cerita kamu~

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)