~ TAMBAH FOLLOWER SAMPAI PENGSAN ~



ni entry terakhir untuk malam ni sebab mata dah kabur tengok laptop...tak larat ler...walaupun baru je pukul 9 malam kat sini!huhu...ok..jom masuk segmen ni...klik sini untuk join ek...senang je segmen ni..


nama : fardhila fawwazy bt abdullah...(pelik tak nama tu?:P)

kaisara aiman tu bukan nama sebenar...kaisara untuk makna permaisuri...dan aiman adalah nama suamiku yang tercinta...hihi...so jadila permaisuri aiman....

dila masuk segmen ni sebab nak tambah follower lagi ramai...dan dila pun akan singgah2 blog korang balik...promise;) ok...tu je...salam.....


Salam Sayang...

37 comments:

  1. ala...x pelik pun nama awak...tp kaisara aiman tu cantik la...ingatkn nama awak

    ReplyDelete
  2. hehehe..hamba dtg utk memolow anti. =)

    ReplyDelete
  3. hai..selamat malam. lezza singgah sini and follow skali. thanks sudi join and happy blogging =)

    ReplyDelete
  4. salam.. done follow.. dtg dari segmen yang sama.. follow me back yer :)

    entri terkini:
    http://rashoasis.blogspot.com/2012/02/kenangan-saviour.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama, salam kenal (:

    ReplyDelete
  6. singgah & folo :)


    http://belogadeqputry.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama sambil follow =,=

    ReplyDelete
  8. Asalamualaikum tuan blog :D

    Sy dsini hndk meng-follow + Bknlan dgn anda . Singgah sni yee ^^v

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  9. hai kaisara, salam perkenalan :)

    sy dtg dr segmen yg sama, sy dh follow awk..kalau sudi sila la singgah dan follow blog saya :))

    ReplyDelete
  10. datang follow sini....
    http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  11. singgah balas & follow dr segmen sama :)

    salam perkenalan.. =,=

    ReplyDelete
  12. thanks smua..;)dh follow korg smua...slm berkenalan;)

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yang same...salam kenal...

    ReplyDelete
  14. dtg dr segmen yg same...balas kunjungan...salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  15. kunjung bls n folo... slm kenal :-))

    ReplyDelete
  16. Hai singgah dari segmen yg sama :)
    Follow awak :)
    Jemput-jemput lah melawat blog-tak-best saya : lifeoftyra.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. singgah & follow dr segmen yg sama
    follow sini :)

    http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  18. Datang dari blog Leeza
    Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

    ReplyDelete
  19. jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

    jgn lupa g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  20. saya datang singgah dari segmen yg sama..
    jemput datang ke blog saya ea..

    http://www.pakpis.com

    ReplyDelete
  21. salam syg dr cik buaya :)

    singgah n follow dr segmen sama :)

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  22. Wanieys dtg dr segmen sama
    follow awk
    salam perkenalan
    jom ke blog wanieys^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yg sama:

    http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    salam perkenalan.

    ReplyDelete
  24. help! help! dah nak pengsan sesangat dah ni
    datang folo dari segmen yang sama
    .........................................
    salam ukhwah
    .........................................

    ReplyDelete
  25. Singgah sini...

    Salam Perkenalan =)

    ReplyDelete
  26. dr segmen yg same..done follow u..^_^

    http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  27. salam..jemput singgah dan follow blog saya..
    http://arielzafwan.blogspot.in/

    ReplyDelete
  28. hye! done follow u, hope u'll follew me back,, thanks!

    http://fazlinakhalina.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  29. follow sni dr segmen yg sama :)

    jemput dtg :D

    ReplyDelete
  30. came from the same segmen.. :D
    blogwalking n follow here..

    ReplyDelete
  31. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)