BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?






ok...hari ni dila nak join segmen abang ben ni la...nak join juga?jom klik banner tu ok..(^_^)


**berikan sebab kenapa anda nak blog anda dikritik?**
- sebab blog dila ni template yang baru diubah, so nak tahu gak apa kelemahan blog ni,design ke,warna ke...

- bila dah dikritik, dila akan cuba ubahnya secepat mungkin...


tapi!!
:
:
:
:

dilarang sama sekali,mencaci maki, mengkritik di luar batasan,dan tidak berasas dan elakkan dai menyakitkan hati empunya blog..jadilah pengkritik yang bijak dan bersopan...- dari abg ben



Salam Sayang...

19 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen BA..tak tau nak kritik apa sbb internet slow..lambat nak view habis..tapi saya suka ahh warna blog ni..

    ReplyDelete
  3. salam dila :



    blog baru dila ni berat sikit la nk loading.. byk kali jgk kene reload..bru boleh masuk..
    kaler dah cantik dah..tp tulisan tue sush nk bace.. :)

    nur pon join segmen ni jgk..jmpt singgh n komen k..

    papepon..jgn terasa hati ea... selamt berblog ea.. hehe

    rjin sungguh dila edit blog nie..hehe

    ReplyDelete
  4. Maybe kena buang widget yang tak penting macam jam . Btw, suke la lagu blog ni .

    ReplyDelete
  5. tumpang kritik ye kak

    background entry/post bagi putih.oh kalau scm player ni memangbuat blog reload.btw,lagi ni ohsem :D

    syasyajohan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  6. warne cntik..
    cume background tu kalo dpt yg plain or polkadot, lgi comel kot..
    hehe

    sekadar pndgan..

    jom komen mieza punye blog plak..

    http://kalapenamenari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  7. saya singgah nak kritik nehh..hehehe

    tukar background plzz..serabut..

    jum singgah sini jugak :))

    http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  8. hurm..body background transparent,tulisan kat entry tak berapa nak nampak, kalah ngan wallpaper background :DD

    SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

    ReplyDelete
  9. hai, kyra dtg dari segmen abg ben..nk komen sikit :

    background awak trsparent sgt..ggu post tulisan awak...header awak try kemaskan..sbb die brtindan dgn yg asal..tkde follow button mcm tumblr..nanti letak tau ? sbb mudahkan org nak follow kita :)

    http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  10. bukak blog ni dah macam masuk dalam drama melayu yang ada unsur keinsafan sebab lagunya yang best hehehe

    saya follow blog awak ni :D

    ReplyDelete
  11. hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  12. yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

    ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

    ReplyDelete
  13. hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  14. Overall design dah okay. Cuma widget kat footer tu better letak kat sidebar. Especially widget follower. Senang sikit orang nak nampak. ;)

    ReplyDelete
  15. hye...: deno datang dari blog abgben dan folow sini:)

    ReplyDelete
  16. datang nak krtitk..

    blog archieve tu tambah scrollbox boleyh?

    jangan lupa kriti blog kte pulak kay..

    http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  17. SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)