~ kelas memasak!(^_^) ~






memasak,memasak dan memasak....tu la hobi dila sejak kahwin ni...yang mana sebelum kahwin memang tak minat langsung masak! tapi lepas kahwin tak sah kalu dalam masa seminggu tak cuba resepi baru....syoookkkk....hehe

sebelum tu nak tunjuk dila cuba masak pe petang tadi..tu diaaa.....kat atas tuu...roti pau...buat 3 4 biji je..sebab first time buat kan..risau tak jadi..tapi jadi gak...hehe...nak tengok resepi?tengok kat blog masakan dila eh...blog yang baru lagi tu...klik SINI

ok..balik kepada topik kita ek...kelas memasak....sebenarnya dila masuk kelas memasak sejak dua menjak ni...hehe..dah masuk minggu lepas...macam kursus..kita tengok resepi,ada orang ajar dan kita leh cuba buat...best! kelas ni tak ramai tahu sebab buat kat rumah senior....orang yang masuk??just isteri2 pelajar sini je..dan ada la sorang dua yang tak kawin lagi..tak lama la tuuu..hehe...dan tak ramai pun..elok gak..dila tak leh ramai2...tak jadi masak nanti..jadi borak..hehe...shhhhhhh...rahsia...(^_*)

so..esok kelas memasak seterusnya!..nak masuk?tak yah la ek..:P...tengok resepi sudah..hehe...kat blog masakan dila tu dila dah letak resepi minggu lepas....tengok2 ye!..


tak sabar nak masak esok!


Salam Sayang...

9 comments:

  1. nak belajar masak jugakk . hehe :)

    ReplyDelete
  2. hihi...bljr kt blog je blh..jauh korg nk dtg ye..hihi

    ReplyDelete
  3. budak comel ni dah kawen upernya,huhu...:)

    ReplyDelete
  4. @ciksukaberangan :
    dila pndai masak bila dh kawin je...sblum kwin serius!nk masuk dpur pun mls..hihi

    ReplyDelete
  5. dya skrg ni mls nk masak..haha.. tp kena belajar jugak

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)