~ Segmen tambah follower tanpa blogwalking by MD ~





segmen lagi dila ni...kan?kan?hehe...la...apa salahnye...untuk tambah kenalan dan follower kita..kita pun boleh follow diorang..tapi segmen kali ni lagi best sebab kita tambah follower tanpa blogwalking! tak pernah dibuat orang segmen camni..so tahniah dan syabas kepada MD sebab pernah terfikir idea nak wat camni,.,,hehe...^_^

nak join gak?klik SINI ok...banner pun cantik..colourful,,tapi sorry ye kalau keluar lambat tulisan kat banner tu...

ok cik MD, dalam sistem grouping,dila rasa paling sesuai 50 orang dalam 1 group..ok je tu ^_^

tu je..tata ^_*


orang bertuah di tag:
nanabyte
rafflesia

Salam Sayang...

27 comments:

  1. Assalamualaikum.. TQ Dila for being the first join Segmen ni.. mudah mudahan bertambahla kenalan kita.. ^____^

    btw, comelnya blog.. kalerful.. follow sini =)

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg sama...salam kenal yer :)

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa-blogwalking-by-md.html

    ReplyDelete
  3. sori ini yg betul
    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  4. thanks sebab tag nana. da join da pun :3

    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  5. tq chumel tag syieda... nti lik keje syieda joint.. =,=

    ReplyDelete
  6. @mr doctor : wslm...tq MD coz follow my blog...selamat berkenalan n hepi blogwalking...:)

    @qasehnya rania : slm knal qaseh...;)tq sudi singgah sni...

    @nanabyte : join2..:D

    @rafflesia : hihi...ok syieda..nnti join jgk ye:D

    ReplyDelete
  7. hai kaisara..

    mashi dtg dari segmen yang sama..jom dtg ke blog mashi & follow .. mashi dh jadi follower blog ni..

    http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  8. http://lyanna95.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    dari segmen yg sma..done follow sini

    ReplyDelete
  9. slm..mira follow blog awak..dr segmen yg sma..
    http://gadismira.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  10. Follow here :)
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang same juge..
    salam perkenalan.
    done follow you.

    http://epilogkisahhidupku.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  12. CKJ datang ni.. dr segmen yang sama... i follow... :)

    http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  13. Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

    http://secret-domokun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. salam ukhwah...keep in touch...k...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  15. fr0m the same segmen :)
    www.farnajwa.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  16. salam sys Kaisara ! :)


    sye dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog adk iera balqis follow .. adk dh jadi follower blog ni..

    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  17. terima kasih follow ayesha tadi.. kembali follow kamu :D

    http://chikimaruko.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  18. dri segmen y sama... ^^ follow sini

    ReplyDelete
  19. saya datang dari segmen MD, :) datang sini untuk follow kamu,jemput singgah blog saya pulak ye,kalau sudi follow sekali :)


    salam perkenalan dialam siber :)

    ReplyDelete
  20. sy dh follow awk,,follow kita semula ye :),,

    ReplyDelete
  21. follow dr group 3

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  22. salam ziarah dari segmen yang sama, group 4 no 11..dah follow kamu :D

    ReplyDelete
  23. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Uda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  24. Follow blog kamu. Sy dari segmen yang sama jugak. Group 2. Jemput singgah blog sy ek http://shaeyzawrote.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. saya dari group 2.. follow me ya http://kisahemasputih.blogspot.com/

    ReplyDelete

~ dAh hAbis bAca daH??tiNggaLkaN koMen ye...TQ;)